Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Επίσκεψη του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Θρησκευτικού στην ΓΕ.Π.Α.Δ Ηπείρου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Από την Δευτέρα 24.08.2020 έως και την Πέμπτη 27.08.2020, πραγματοποιεί επίσκεψη σε υπηρεσίες της ΓΕ.Π.Α.Δ Ηπείρου ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας του Θρησκευτικού Αρχιμανδρίτης ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΙΟΥΛΟΣ (Ταξίαρχος). 

Μετά την άφιξή του, την Δευτέρα 24.08.2020, ο Ταξίαρχος Αρχιμανδρίτης ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΙΟΥΛΟΣ, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ι.Μ Ιωαννίνων και στην Δ.Α Ιωαννίνων όπου και πραγματοποιήθηκε Αγιασμός και προσφέρθηκαν αναμνηστικά. 

Την ίδια ημέρα, το απόγευμα, πραγματοποίησε συνάντηση με τις αστυνομικές ενώσεις,  τους απόστρατους και τον ΙΡΑ. Την Τρίτη επισκέφτηκε το ακριτικό Πωγώνι και συγκεκριμένα τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Δελβινάκι, Α.Τ Πωγωνίου και  Α΄ Τ. Σ. Φ Δελβινακίου, όπου συνομίλησε με τους αστυνομικούς  και τον Διοικητή του Α΄ Τ.Σ.Φ Δελβινακίου ΑΣΤ.Β΄ ΜΠΟΚΙΑ ΙΩΑΝΝΗ. 

Για σήμερα Τετάρτη 26.08.2020, θα επισκεφτεί το Α.Τ Ζίτσας και το Α.Τ Μετσόβου, ενώ την τελευταία ημέρα, Πέμπτη 27.08.2020, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας του Θρησκευτικού Αρχιμανδρίτης ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΙΟΥΛΟΣ (Ταξίαρχος), πριν την αναχώρηση του για την Αθήνα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Γ.Α.Δ Ιωαννίνων, Α.Τ Ιωαννίνων και Α.Τ Περιφέρειας Ιωαννίνων.

Πηγή ➤https://typosepeirou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου