Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Κατασκοπευτικό θρίλερ – Συνέλαβαν πράκτορα της ΜΙΤ – Κάποιοι δεν αστειεύονται με τα καμώματα του «σουλτάνου»

https://www.police-voice.com/

Police-Voice blog ➤

Ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Νεχάμμερ, ανακοίνωσε πως οι Αρχές συνέλαβαν έναν καταδότη που έστειλε η ΜΙΤ για να διαρρεύσει πληροφορίες προς την Τουρκία σχετικά με τους αντικυβερνητικούς.

Ο υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νεχάμμερ, σε δήλωση που έκανε την Τρίτη, ανέφερε πως το συγκεκριμένο άτομο μετέδωσε πληροφορίες στην Τουρκία σχετικά με τους αντικυβερνητικούς που ζούνε στην Αυστρία. Ο Νεχάμμερ δήλωσε πως «Στην Αυστρία δεν υπάρχει χώρος για κατασκοπεία της Τουρκίας. Πρέπει να γίνει γνωστό ότι δεν θα ανεχθούμε τέτοιας μορφής δραστηριότητες».

Ο υπουργός δήλωσε πως τώρα θα ενεργοποιηθούν οι διπλωματικές διαδικασίες, ενώ πρόσθεσε πως το δικαστικό σώμα θα ξεκινήσει έρευνα με κατηγορίες για κατασκοπεία. Ο Νεχάμμερ τόνισε πως ο ύποπτος εντοπίστηκε στα πλαίσια της έρευνας που έγινε για τις συγκρούσεις μεταξύ Κούρδων και Τούρκων εθνικιστών στη Βιέννη πριν από μερικές εβδομάδες.

«Τον έστειλε η ΜΙΤ»

Ο υπουργός μετέδωσε ότι πρόκειται για άτομο το οποίο παλαιότερα είχε συλληφθεί στην Τουρκία. Ανέφερε επίσης ότι αργότερα αφέθηκε ελεύθερος και χρησιμοποιήθηκε από την τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών ΜΙΤ ως καταδότης και κατάσκοπος και για αυτό στάλθηκε στην Αυστρία. ο υπουργός δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του υπόπτου.

Η υπουργός ένταξης της Αυστρίας Σουζάνε Ράαμπ έκανε επίσης δηλώσεις σχετικά με τις εξελίξεις. Ανέφερε πως «το χέρι του προέδρου της δημοκρατίας Ερντογάν έχει φτάσει ως τη Βιέννη». Η υπουργός ανέφερε πως μέσω των συλλόγων και των τζαμιών της Άγκυρας πολίτες της Τουρκίας που ζουν στην Αυστρία τέθηκαν υπό την επιρροή της και πρόσθεσε πως στόχος της Τουρκίας είναι η διαίρεση της κοινωνίας της Αυστρίας. Η Ράαμπ δήλωσε πως «πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να εμποδίσουμε την επιρροή της Τουρκίας. Διότι αυτή η επιρροή είναι ένα δηλητήριο για την ενσωμάτωση».

Πηγή ➤ 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου