Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ! Όταν Αρμένιοι Ευέλπιδες τραγούδησαν δυνατά: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» I am Greek and #IstandWithArmenia (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Υποδεχόμενοι τον Έλληνα ΥΕΘΑ Ήταν Μάρτιος του 2018, όταν ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Αρμενία…. όπου εκτός από τις συναντήσεις του με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας, συναντήθηκε και με Αρμένιους στρατιωτικούς, απόφοιτους της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Στη διάρκεια επίσημου γεύματος που είχε παρατεθεί προς τιμήν του Έλληνα ΥΕΘΑ, τον κ. Καμμένο περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, όταν Αρμένιοι Ευέλπιδες που έχουν σπουδάσει σε ελληνικά πανεπιστήμια, τραγούδησαν το γνωστό εμβατήριο: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» στα ελληνικά, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να βιντεοσκοπεί τη σκηνή. Από την Στρατιωτική Σχολής Ευελπίδων έχουν αποφοιτήσει 106 Αρμένιοι Αξιωματικοί την περίοδο 1970-2019. Οι Αρμένιοι μαθητές της ΣΣΕ είναι πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι, καθώς η αγάπη τους για την Ελλάδα δεν σβήνει ακόμα και όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ 
Αρμένιος φοιτητής, απέναντι σε Έλληνες καθηγητές.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου