Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Vodafone: Για αυτόν τον λόγο έπεσε το δίκτυο της στην Ελλάδα – Πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα

https://www.police-voice.com/

Police-Voice blog ➤ 

Σε τριπλό κόψιμο καλωδίου οπτικών ινών αποδίδουν πηγές της Vodafone τη μεγάλης έκτασης βλάβη που έχει προκληθεί και εστιάζεται κυρίως στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και στα δεδομένα (data).

Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει από το απόγευμα της Τετάρτης στις 17:00 η Vodafone σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα.

Σε πολλές περιοχές δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα, αλλά ούτε και έχουν πρόσβαση στα δεδομένα όσοι είναι συνδρομητές ενώ το δίκτυο 4G δείχνει να λειτουργεί αλλά τελικά δεν κατεβάζει δεδομένα.

Ακόμα και το site της εταιρείας είναι πεσμένο. 

Όπως αναφέρουν πηγές από την Vodafone αυτό που έχει συμβεί, είναι πως το διεθνές καλώδιο οπτικής ίνας έχει κοπεί σε Ιταλία, Τουρκία και Βουλγαρία, με αποτέλεσμα να απομονωθεί το δίκτυο της Ελλάδας. 

Η βλάβη έχει απομονώσει το ελληνικό δίκτυο και δεν μπορεί να βγει προς τα έξω η ελληνική κίνηση, με αποτέλεσμα το σήμα να μη μπορεί να μεταδοθεί. Το πρόβλημα επιβεβαιώνεται πάντως και από τη Vodafone Γερμανίας, Ιταλίας, Ιρλανδίας και άλλων κρατών.

Όπως πάντως αναφέρουν οι ίδιες πηγές υπολογίζουν τον χρόνο αποκατάστασης της βλάβης σε περίπου δύο ώρες, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα.

H ανακοίνωση της Vodafone:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία), αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής.

Έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση».

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου