Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας – Αυτά είναι τα έγγραφα που χρειάζεστε για να μετακινηθείτε μετά τις 00:30

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας και η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 00.30 έως και τις 05.00 το πρωί ήταν τα δύο μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο του μήνυμα προς του πολίτες με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις περιοχές που βρίσκονται σε επίπεδο 3 (αυξημένη επιτήρηση) και 4 (αυξημένου κινδύνου) γίνεται υποχρεωτική η μάσκα παντού και επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες από τις 00.30 έως και τις 05.00.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα έγγραφα για τις μετακινήσεις

Στα έγγραφα που χρειάζονται για τις μετακινήσεις μετά τις 00:30 τη νύχτα αναφέρθηκε χθες σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως είπε «τα μόνα έγγραφα που θα υπάρξουν θα είναι πιστοποιήσεις των εργοδοτών με τις αντίστοιχες βεβαιώσεις από την ΕΡΓΑΝΗ, πού εργάζεται και πού τον απασχολεί η επιχείρηση και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θεμάτων υγείας. Ουδείς άλλος θα κυκλοφορεί από τις 00:30 μέχρι τις 05:00».

Πού θα ισχύσει το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας

Το μέτρο για την απαγόρευση κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες αφορά σε περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο. Συγκεκριμένα:

Επίπεδο 3: Ανατολική Αττική, Αχαΐα, Βοιωτία, Βόρειος Τομέας Αθηνών, Δυτική Αττική, Δυτικός Τομέας Αθηνών, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Θήρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κέα, Κύθνος, Κεντρικός Τομέας Αθηνών, Λάρισα, Λέσβος, Μύκονος, Νήσοι Αττικής, Νότιος Τομέας Αθηνών, Πειραιάς, Πέλλα, Σάμος, Σέρρες, Τρίκαλα.

Επίπεδο 4: Καστοριά, Κοζάνη.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου