Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Ο Μακρόν κλείνει τζαμί στο Παρίσι που εξαπέλυε ..... για τον καθηγητή που δολοφονήθηκε από τζ......... (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής μετά θάνατον

Ο Μακρόν προχωρά σε δραστικά μέτρα υπό τον φόβο επεισοδίων μετά την άγρια δολοφονία του καθηγητή Ιστορίας από τζιχαντιστή.

Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε να κλείσει προσωρινά το Μεγάλο Τζαμί του Παντίν που βρίσκεται στο Παρίσι και όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, είχε ανεβάσει βίντεο στη σελίδα του στο Facebook μέσα από το οποίο εξαπέλυε μίσος για τον καθηγητή Ιστορίας. 

Υπενθυμίζεται ο 18χρονος Αμπντουλάχ Ανζόροφ αποκεφάλισε τον 47χρονο καθηγητή επειδή παρουσίασε μέσα στην τάξη σατιρικά σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, ενώ λίγο πριν την αποτρόπαια πράξη του ,είχε επικοινωνήσει με Ρώσο τζιχαντιστή στη Συρία.

Το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής μετά θάνατον

Η κηδεία του καθηγητή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, ενώ ο ίδιος Εμανουέλ Μακρόν του απένειμε το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής μετά θάνατον:

«Ο Σαμιέλ Πατί δολοφονήθηκε διότι οι ισλαμιστές θέλουν να μας κλέψουν το μέλλον μας και γνωρίζουν ότι με τους ήσυχους ήρωες όπως αυτόν, δεν θα το πάρουν ποτέ», δήλωσε  ο Μακρόν ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα εγκαταλείψουμε τα σκίτσα μας, τα κινούμενα σχέδιά μας, ακόμη κι αν άλλοι οπισθοδρομούν».

Γαλλική αντεπίθεση κατά των ισλαμιστών! Τα σκίτσα του Μωάμεθ σε κυβερνητικά κτίρια! (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι Γάλλοι στέκονται στο πλευρό του Εμανουέλ Μακρόν και κηρύσσουν τον πόλεμο κατά του ισλαμισμού και της τρομοκρατίας! Σε γιγαντοοθόνες προβάλλονται τα σκίτσα του περιοδικού που έγιναν στόχος των ισλαμιστών δολοφόνων!

Ο Μακρόν κήρυξε τον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας. Με μαζικές απελάσεις ισλαμιστών, κλείσιμο συλλόγων δήθεν κατά τις ισλαμοφοβία, ακόμα κι αυτόν που χρηματοδοτούνται από την Τουρκία, και τις δράσεις της αντιτρομοκρατικής το κόκκινο μέχρι να εντοπιστεί και ο τελευταίος ισλαμιστής στην χώρα.

Στο πλευρό του φαίνεται ότι στέκεται η συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων καθώς και το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Γαλλίας. Ενδεικτικές είναι οι εικόνες από κυβερνητικό κτίριο στο Μονπελιέ, όπου σε γιγαντοοθόνη προβολής προβάλλονται τα επίμαχα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo που σατιρίζουν τον Μωάμεθ και έγιναν η αιτία τόσο για τον αποκεφαλισμό του καθηγητή όσο και για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του περιοδικού.

Είναι το ισχυρότερο μήνυμα ότι η Γαλλία δεν θα λυγίσει. Ότι ο πολιτισμός δεν θα υποταχτεί στην ισλαμική και τουρκική βαρβαρότητα!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

 



Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου