Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ! !

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σοκ στη διεθνή κοινότητα προκαλεί η νέα επίθεση σε ναό της Γαλλίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης χρησιμοποίησε πριονισμένο κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησε -τουλάχιστον- δυο φορές τον ιερέα και διέφυγε.

Ο ιερέας, 52 ετών, κατά τις πρώτες πληροφορίες, εκείνη την ώρα έκλεινε τον ναό. Το όνομά του είναι π. Νικόλαος Κακαβελάκης και είναι πατέρας δυο παιδιών.

lyon-epithesi-iereas-nikolaos-kakavelakis

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Θεολόγος, ιστορικός και δίδασκε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο της πόλης, μαθήματα Βυζαντινής Ιστορίας. Διέμενε εδώ και χρόνια στην γαλλική πόλη, με την οικογένειά του.

Ο ιερέας δέχθηκε πυρά από τον δράστη και σύμφωνα με πληροφορίες από τα γαλλικά ΜΜΕ φέρει τραύματα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Όπως αναφέρει η Le Figaro, επικαλούμενη πηγές εξοικειωμένες με το θέμα, ερευνάται ακόμη το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση καθώς ο συγκεκριμένος ιερέας είχε δεχθεί επίθεση στο παρελθόν από έναν πολίτη.

Άτομο από το περιβάλλον του ιερέα δήλωσε πως στην συγκεκριμένη επίθεση, δράστης ήταν ένας Έλληνας που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το θέμα είναι ότι αποτελεί χτύπημα σε έλληνα την στιγμή που η Γαλλία δέχεται συνεχείς επιθέσεις από φανατικούς του Ερντογάν. Ο τύπος δεν κολλάει πουθενά και δεν καταλαβαίνει από διπλωματία και… τις διερευνητικές του Κούλη. Μόνο ένα ντιρέκτ στρατιωτικό χτύπημα από συνασπισμό πολιτισμένων κρατών θα τον στείλει ξανά στο λαγούμι του σε συνδυασμό με τις οικονομικές κυρώσεις. Αλλά εκεί υπάρχει η Μέρκελ

ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΙΣΛΑΜ....... ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΧΑΝΙΩΤΗ ΙΕΡΕΑ

Ο άνδρας που πυροβόλησε σήμερα το απόγευμα τον Έλληνα ορθόδοξο ιερέα στη Λυών της Γαλλίας συνελήφθη σε μαγαζί με κεμπάπ που συνήθως βρίσκονται σε τουρκικές συνοικίες ή συχνάζουν Τούρκοι.

Η επίθεση έγινε νωρίς το απόγευμα και από εκείνη την ώρα, αστυνομία και στρατός έψαχναν τον άνδρα που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον ελληνορθόδοξο ιερέα.

Σύμφωνα με το CNN πριν από λίγο συνελήφθη ένας άνδρας ως δράστης της επίθεσης στη Λυών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για έναν άνδρα με μεσογειακά χαρακτηριστικά, ο οποίος συνελήφθη σε μαγαζί με Κεμπάπ.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου