Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Αυτό θα πει κάρμα: Πήγε για σκι παράνομα, τον πλάκωσε χιονοστιβάδα, τραυματίστηκε και πλήρωσε πρόστιμο 300€!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οι 3 φίλοι του συνελήφθησαν για παράνομη μετακίνηση

Σε διπλό μπελά βρέθηκε 27χρονος ο οποίος πήγε παράνομα για σκι, τραυματίστηκε και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πλήρωσε και πρόστιμο

.Συγκεκριμένα ο 27χρονος με άλλους τρεις φίλους του φαίνεται να νοίκιασαν ένα σπίτι σε χωριό των ορεινών Γρεβενών, προκειμένου να κάνουν σκι εκτός των ορίων του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου Δημήτρης Καραγιάννης οι εγκαταστάσεις του Κέντρου είναι κλειστές, αλλά ευτυχώς τρία άτομα εκτελούσαν βάρδια ασφαλείας, όταν δέχτηκαν τηλεφώνημα από το αστυνομικό τμήμα Πολυνερίου ότι αγνοείται νεαρός σκιέρ σε συγκεκριμένη τοποθεσία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο διασώστης σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εργαζομένους του Κέντρου έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τον τραυματία. 

Ο νεαρός τραυματίστηκε από χιονοστιβάδα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φλώρινας όπου νοσηλεύεται. Οι 3 φίλοι του συνελήφθησαν για παράνομη μετακίνηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, «Στη Δυτική Μακεδονία, 4 συλλήψεις και ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, σε ιδιώτες για αθλητική δραστηριότητα (σκι)».

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου