Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

«Όσους αστυνομικούς και να προσλάβει μια Χώρα, αν δε θεσπίσει αυστηρό νομικό πλαίσιο θα είναι και πάλι ελεύθεροι»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Με αφορμή τις ανακοινώσεις για προσλήψεις στην ΕΛΑΣ, για τη στελέχωση της Ομάδας Αστυνόμευσης των Πανεπιστημίων, σχόλιο Αστυνομικού συνδικαλιστή της Θεσσαλονίκης

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τραϊρίδης, «Όσους αστυνομικούς και να προσλάβει μια χώρα, όσες ειδικές ομάδες και αν φτιάξει, αν δεν είναι αποφασισμένη να θεσπίσει αυστηρό νομικό πλαίσιο που θα τιμωρεί και δεν θα χαϊδεύει, απλά θα κάνει γύρους γύρω από τον εαυτό της. Η δικαιοσύνη, η Αστυνομία, το σωφρονιστικό σύστημα θα έπρεπε να αποτελούν μια ισχυρή αλυσίδα.


Θα ήθελα να μπω στο μυαλό αυτών που πιστεύουν ότι άοπλοι αστυνομικοί με πράσινα μπλουζάκια θα καταφέρουν να περιορίσουν ακραίες ομάδες 30-50-100 τουλάχιστον κουκουλοφόρων, οι οποίες δεκαετίες τώρα καίνε σπάνε ρημάζουν και τις περισσότερες φορές που συλλαμβάνονται την επόμενη είναι και πάλι ελεύθεροι.


Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά αυτή η απόφαση θα οδηγήσει σε σκηνές απείρου κάλλους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.


Όταν από τις πρώτες μέρες ανάληψης της διακυβέρνησης του τόπου, αλλάζεις το πλαίσιο και δίνεις την δυνατότητα στην ΕΛ. ΑΣ. να εισέρχεται εντός των πανεπιστήμιων σε περίπτωση έκνομων ενεργειών, γιατί απλά δεν εφαρμόζεις αυτά που ψηφίστηκαν και δημιουργείς νέα ειδική ομάδα εντός των πανεπιστήμιων; Επιτέλους ας αφήσουμε στην άκρη τα επικοινωνιακά παιχνίδια και ας περάσουμε στην ουσία.


Το πιο πρόσφατο περιστατικό με τις ντροπιαστικές εικόνες από την επίθεση στον πρύτανη, όπου οι δράστες επικηρύχθηκαν, συνελήφθησαν και κυκλοφορούν και πάλι ελεύθεροι αποτελεί αδιάψευστο μαρτυρά της υφιστάμενης κατάστασης
»

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου