Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ιταλία: Ελληνίδα φοιτήτρια μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της 27χρονο Αλβανό στο Τορίνο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η 20 χρονών κοπέλα δέχτηκε μαχαιρίες από τον 27χρονο Αλβανό σε λαιμό, κοιλιά και θώρακα - Ικανοποιητική κρίνεται η μετεγχειρητική της πορεία  - Ο δράστης δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό του από την κοπέλα - Είχε προσπαθήσει να τη βλάψει ξανά πριν από μια εβδομάδα
Εικοσάχρονη Ελληνίδα φοιτήτρια τραυματίστηκε σοβαρά από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο.

Η Ελληνίδα φοιτήτρια Γ.Κ. τραυματίστηκε σοβαρά με αλλεπάλληλες μαχαιριές στο λαιμό, την κοιλιακή χώρα και τον θώρακα από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο.

Ο δράστης είναι 27 ετών, αλβανικής καταγωγής (το όνομά του είναι Jetmir Kurtsmajlaj, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα) και πρώην σπουδαστής στο Πολυτεχνείο του Τορίνο και περίμενε την κοπέλα σε πάρκινγκ, κοντά σε στάση του μετρό. Συνελήφθη άμεσα από τους καραμπινιέρους, ενώ περαστικοί είδαν την κοπέλα αιμόφυρτη και κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες. 

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν δράστης και θύμα είχαν  κάποιο προκαθορισμένο ραντεβού ή αν ο 27χρονος παρακολουθούσε την 20χρονη και «χτύπησε» όταν βρήκε την ευκαιρία. 

Η φοιτήτρια υποβλήθηκε σε επέμβαση έξι ωρών στο νοσοκομείο Molinette και βρίσκεται στην μονάδα εντατική θεραπείας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μετεγχειρητική της πορεία κρίνεται αρκετά ικανοποιητική από τους γιατρούς και δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή της.

Θυμωμένος από τον χωρισμό ο 27χρονος - Έστελνε απειλές μέσω Instagram

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό του από την κοπέλα και, προφανώς, αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.  Αν και η σχέση του κράτησε λίγους μήνες, ο 27χρονος εξέφραζε τον θυμό του μέσω των social media στην 20χρονη, εξαπολύοντας απειλές. «Θα σε σκοτώσω» ήταν το μήνυμα που φέρεται να τις έστελνε συχνά μέσω Instagram, σύμφωνα με την ilGiornale, ενώ εκείνη, αν και φοβισμένη, είχε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει τις απειλές για να μην τρομοκρατήσει την οικογένειά της. 

Είχε προσπαθήσει να τη βλάψει ξανά πριν από μια εβδομάδα

Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πηγές της ilGiornale, ο 27χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να βλάψει την 20χρονη πριν από μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα, στις 16 Φεβρουαρίου, συναντήθηκαν σε ένα διαμέρισμα στο Σαν Σαλβάριο του Τορίνο κι εκεί ο Αλβανός προσπάθησε να ακινητοποιήσει την κοπέλα, κρατώντας μια σύριγγα με δηλητηριώδη ουσία. Ωστόσο, εκείνη κατάφερε να ξεφύγει και σκόπευε, αφού θα ξεπερνούσε το σοκ, να μηνύσει τον 27χρονο. Τα γεγονότα της Κυριακής, όμως, την πρόλαβαν.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου