Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Βέλγος βουλευτής : «Γνωρίζετε αυτή τη σημαία; Αυτοί, οι Έλληνες, φρουρούν τα σύνορά μας»!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συγκλονιστική στιγμή στο βελγικό κοινοβούλιο: «Γνωρίζετε αυτή τη σημαία; Αυτοί, οι Έλληνες, φρουρούν τα σύνορά μας»!


Ο βουλευτής Dries van Langenhove, ο οποίος είναι το νεότερο μέλος του βελγικού κοινοβουλίου, είχε ως στόχο τους σημερινούς και πρώην πρωθυπουργούς του Βελγίου σε μια συναρπαστική ομιλία, όπου ύψωσε την ελληνική σημαία σε μια ένδειξη αλληλεγγύης.

«Κύριε πρωθυπουργέ, αν έδινα τα κλειδιά του σπιτιού μου σε έναν διαρρήκτη για να τον πληρώσω να μην διαρρήξει το σπίτι μου, θα λέγατε ότι είμαι τρελός» είπε ο Dries van Langenhove. Και συνεχίζοντας: «Λοιπόν, αυτό ακριβώς έκαναν όλα τα κόμματα του Βελγίου το 2016, όταν υπέγραψαν τη συμφωνία εκβιασμού με τον Ερντογάν. Του δώσαμε τα κλειδιά στα ευρωπαϊκά σύνορά μας και στη συνέχεια του καταβάλλουμε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, για να μην κάνει… κατάχρηση αυτών των κλειδιών» δήλωσε, προσθέτοντας: «Αλλά ο Ερντογάν φυσικά είναι πολύ πιο έξυπνος από ότι εσείς. Οι Τούρκοι έχουν έναν ηγέτη ο οποίος -σε αντίθεση με εσάς- ξέρει τι είναι Realpolitic. Ο Ερντογάν γνώριζε από την αρχή ότι θα μπορούσε πολύ εύκολα να εκβιάσει την Ευρώπη με αυτή τη συμφωνία».

«Ξέρεις αυτή τη σημαία κύριε Πρωθυπουργέ; Ξέρετε αυτούς τους ανθρώπους;» ρώτησε ο Βέλγος βουλευτής. «Είναι οι Έλληνες και φρουρούν τα σύνορά μας. Παρακολουθούν επίσης το μέλλον μας. Επομένως η ερώτησή μου είναι απλή κυρία Wilmes: συνειδητοποιείτε τώρα ποιος είναι ο πραγματικός μας σύμμαχος;».

Πηγή ➤


1 σχόλιο:

  1. Φιλε Βελγε, Εμεις οι Ελληνες καναμε ακριβως οτι καναμε πριν 2.500 χρονια, οταν Ασιατες και Αφρικανοι επιτεθησαν στη χωρα μας, και οχι μονο τους καταστρεψαμε, αλλα 150 χρονια μετα τους κατακτησαμε!!!!Σημερα στον 21ο αιωνα, οι επιβητορες σας ( Γερμανοι, Γαλλοι) τους δεχονται ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ) Οταν οι πατριδες σας γινουν Ισλαμικες , μη περιμενετε να αντιδρασουμε εμεις οι Ελληνες, παλι, Εμεις οι Ελληνες ΔΕΝ τους θελουμε, εσεις τους ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ, Λοιπον ΛΟΥΣΤΙΤΕ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή