Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Μυτιλήνη: Καθηγήτρια αρνείται να βάλει μάσκα μέσα στην τάξη - Προσφυγή στον εισαγγελέα ενώ αρνείται να ανοίξει τα παράθυρα τις τάξης

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Της έχει γίνει γνωστό ότι θα κινηθεί η διαδικασία της αυτόφωρος σύλληψης  

Συνεχίζει να μη φοράει μάσκα μέσα και έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας, επικαλούμενη ότι η μάσκα της κάνει κακό, εκπαιδευτικός του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

Επίσης, πως καταγγέλλεται, ενθαρρύνει τους μαθητές της να κάνουν το ίδιο, ενώ αρνείται να ανοίξει τα παράθυρα τις τάξης όπως πρέπει σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργείου Παιδείας να πράξει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω εκπαιδευτικός προπαγανδίζει ανοικτά κατά της χρήσης μάσκας μέσα και έξω από το σχολείο παρά τις παρατηρήσεις που έχει δεχθεί από το Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου αλλά και άλλους Διευθυντές Σχολείων όπου διδάσκει προκειμένου να συμπληρώσει το ωράριο της. Επίσης παρατηρήσεις έχει δεχθεί και από τον Προϊστάμενο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τίμο Θεοφανέλλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εναντίον της υπάρχει προσφυγή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ της έχει γίνει γνωστό ότι θα κινηθεί η διαδικασία της αυτόφωρος σύλληψης.

Πηγή: stonisi.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου