Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Αποκλειστικό L&O: Μνημόσυνο Ευαγγελινέλη – Σκυλογιάννη παρουσία Χρυσοχοΐδη και ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ (Βίντεο και φωτό)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Οι εγκληματίες είναι στη φυλακή εδώ και χρόνια, και πιστεύω ότι θα μείνουν εκεί μέχρι να πεθάνουν. Γιατί αυτό τους αξίζει» δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

«Οι εγκληματίες είναι στη φυλακή εδώ και χρόνια, και πιστεύω ότι θα μείνουν εκεί μέχρι να πεθάνουν. Γιατί αυτό τους αξίζει»


Αυτό ήταν ένα μέρος της δήλωσης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μετά το χθεσινό μνημόσυνο στη μνήμη των ειδικών φρουρών Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη οι οποίοι δολοφονήθηκαν πριν από 10 ακριβώς χρόνια στην περιοχή του Ρέντη.

Επίσης, ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε ένα ευαίσθητο διάλογο με τη μητέρα του Ιωάννη Ευαγγελινέλη έστειλε μηνύματα στους εγκληματίες αλλά και μηνύματα στήριξης στους αστυνομικούς σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την αστυνομία. Τόνισε πως το παράδειγμα των δύο ειδικών φρουρών οδηγεί την αστυνομία στο να φροντίσει ακόμα περισσότερο για την ασφάλεια των ειδικών φρουρών και επισήμανε ότι η θυσία τους δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

Η μητέρα του Ιωάννη Ευαγγελινέλη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Παρόντες στο μνημόσυνο, εκτός φυσικά από τα μέλη των οικογενειών των δύο ανδρών της ΔΙ.ΑΣ, ήταν ο αρχηγός της Αστυνομίας, αντιστρατηγός Καραμαλάκης, ο Προϊστάμενος επιτελείου Α.Ε.Α. κ. Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ο Δ/ντής Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος κ. Κουτσιβίτης Κωνσταντίνος,   ο Δ/ντής Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος κ. Κωστάζος Πρωτεσίλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομίας Πειραιά, κ. Τζεφεράκος Παναγιώτης, ο Διοικητής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αττικής Α/Δ κ. Τριαντάφυλλος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, κ. Βασίλειος Ντούμας, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου, κ. Στράτος Μαυροειδάκος και η δικηγόρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών κα Εβίτα Βαρελά.

 

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.


Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι συνάδελφοι των αδικοχαμένων ειδικών φρουρών οι οποίοι, ανά ομάδες, περνούσαν με τις μηχανές τους σε ένα «θορυβώδες» αλλά εξαιρετικά συγκινητικό μνημόσυνο.


Το Lawandorder.gr ήταν εκεί, δεν θα μπορούσε άλλωστε να λείπει. Είναι κρίμα όμως που κανένα άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν παρευρέθηκε…

Δείτε τις δηλώσεις και τον φόρο τιμής από τους συναδέλφους τους, στο ακόλουθο βίντεο.

Αιωνία τους η μνήμη.

 




Απαγορεύεται οιαδήποτε αναπαραγωγή των αποκλειστικών ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Lawandorder.gr χωρίς την απαιτούμενη αναφορά στην πηγή αυτών. Σε αντίθετη περίπτωση, το νομικό τμήμα της ιστοσελίδας επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των απαιτούμενων νομικών ενεργειών.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου