Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο, 3 Απριλίου 2021

Οι Ένοπλες Δυνάμεις πενθούν. Αιφνίδιος θάνατος 36χρονου Λοχαγού του Βασίλη Τζόκα,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων ο αιφνίδιος θάνατος του Βασίλη Τζόκα, Λοχαγού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις πενθούν. Ο Λοχαγός Βασίλης Τζόκας, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή στα 36 του χρόνια, προδομένος από την καρδιά του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο χαμογελαστός Βασίλης, ένας άριστος αξιωματικός, ένα εξαιρετικό παιδί όπως τονίζουν όλοι όσοι τον γνώριζαν, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων-όπου δίδαξε κιόλας μετά την αποφοίτησή του-στα 36 του χρόνια έφερε το βαθμό του Λοχαγού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Παντρεμένος με την Κατερίνα, ήταν πατέρας ενός κοριτσιού 8 ετών, όντας άριστος οικογενειάρχης, όπως και στέλεχος του Ελληνικού Στρατού.

Τα καλοκαίρια περνούσε πολλές μέρες στο χωριό καταγωγής του, την Κορυφή Τρικάλων, όπου μάλιστα έκανε must το κολύμπι στα νερά του Αχελώου. Ο αιφνίδιος θάνατός του βύθισε στο πένθος φίλους και γνωστούς, και αφήνει απαρηγόρητους τους γονείς του Ηλία (Λεωνίδα) και Ευαγγελία.

Ζούσε στην Αθήνα, όπου και υπηρετούσε. Ωστόσο η σορός του μεταφέρεται στα Τρίκαλα για την Εξόδιο Ακολουθία, στη 1 μ.μ. του Σαββάτου εκ του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής, όπου και το πατρικό του.

Πηγή: trikalavoice.gr 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου