Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Τι είπε στην απολογία του ο δολοφόνος - Σκότωσε τον 39χρονο για λογαριασμό €143 Ποιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε βάρος του

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ποιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε βάρος του - Ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή - Απολογείται την Παρασκευή ο 72χρονος που παραιτήθηκε από το δικαίωμα υπεράσπισης
Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε από τον εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο 72χρονος, που χθες σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος «Γερμανός» στην Κυπαρισσία.

Ο 72χρονος, μάλιστα, παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο και πλέον αύριο στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί για τις πράξεις του.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο
, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.

 

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο 72χρονος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας παράλληλα ότι «ήταν θέμα τιμής» και διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

Ο 72χρονος οδηγείται ξανά προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και από εκεί στα κρατητήρια της Καλαμάτας.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τις στιγμές του εγκλήματος της Τετάρτης


  Πηγή ➤eleftheriaonline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου