Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Στην φυλακή φυγόποινος διακινητής που συνελήφθη στη Λαμία ...Αμαλιάδα: Νεκρή πάνω σε καρέκλα στο σπίτι της βρέθηκε 51χρονη καθηγήτρια

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Φυγόποινοι συνελήφθησαν και στην Πάτρα και το Αίγιο
Τον εγκλεισμό ενός Έλληνα που συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής σε σωφρονιστικό κατάστημα διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας, ώστε να εκτίσει την ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του μετά την τελεσίδικη καταδίκη του για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο φυγόποινος υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Λαμία από αστυνομικούς της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά ετών, 11 μηνών και 26 ημερών, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας.

Φυγόποινοι συνελήφθησαν σε Πάτρα και Αίγιο

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών παραπέμφθηκε ένας Έλληνας που συνελήφθη στην Πάτρα
από αστυνομικούς της Ασφαλείας, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή και απόπειρα κλοπής από κοινού.

Στο Αίγιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απόπειρα κλοπής.

Αμαλιάδα: Νεκρή πάνω σε καρέκλα στο σπίτι της βρέθηκε 51χρονη καθηγήτρια

Η 51χρονη ζούσε μόνη της στην Αμαλιάδα και τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής
Μέσα στο σπίτι της και καθισμένη σε μία καρέκλα εντοπίστηκε νεκρή μία 51χρονη στην Αμαλιάδα. Η έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμα της οδού Αγίου Τρύφωνος κινητοποίησε τους γείτονες της άτυχης γυναίκας και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό της.

Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από τα Λεχαινά και ήταν καθηγήτρια. Στην Αμαλιάδα ζούσε μόνη της και τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Πριν από λίγο καιρό είχε φύγει από τη ζωή και η μητέρα της.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η 51χρονη αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας
. Φως στην αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου