Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Δεύτερη «σφαλιάρα» στην Άγκυρα μέσα σε λίγες μέρες: Μετά τον Δένδια τώρα και οι Γάλλοι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Προσχεδιασμένη διπλή προβοκάτσια» βλέπουν οι τούρκικες εφημερίδες

Τη μία μετά την άλλη «σφαλιάρα» μετράνε πια οι Τούρκοι καθώς την ώρα που ο Νίκος Δένδιας ήταν στην Άγκυρα και κυριολεκτικά έβαζε στη θέση του τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, η Γαλλία έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της το τουρκολιβυκό μνημόνιο. 

Μάλιστα είναι τέτοιος ο «πόνος» των Τούρκων που τουρκικές εφημερίδες μιλούν πλέον ξεκάθαρα για «προσχεδιασμένη διπλή προβοκάτσια» της Ελλάδας κατά της Τουρκίας με Νίκο Δένδια στην Άγκυρα και έξοδο ερευνητικού πλοίου νότια της Κρήτης.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», την ημέρα που ο Νίκος Δένδιας βρίσκονταν στην Άγκυρα για συνομιλίες με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, η Ελλάδα εξέδιδε Navtex (για τις 17-18 Απριλίου) για έρευνες γαλλικού πλοίου νότια της Κύπρου, εντός της «τουρκικής υφαλοκρηπίδας».

Και μπορεί οι Τούρκοι να έστειλαν φρεγάτα να το παρακολουθεί και ζητούσαν από το γαλλικό ερευνητικό να αποσυρθεί ωστόσο η γαλλική αντίδραση ήταν αρκετή για να κάνει τους «γείτονες» να πρασινήσουν από το κακό τους αφού όχι μόνο δεν αποσύρθηκε αλλά τελείωσε τη δουλειά του και αδιαφόρησε επιδεικτικά για τις ...ψευτομαγκιές του Ερντογάν.

Όλα αυτά βέβαια την ώρα που στους ελληνικούς ουρανούς και όχι μόνο εξελίσσεται η μεγάλη διακλαδική άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 21», όπου 100 μαχητικά αεροσκάφη από οκτώ χώρες μεταξύ αυτών φυσικά και η Γαλλία στέλνουν ηχηρό μήνυμα στην άλλη πλευρά του Αιγαίου ότι η ανοχή τελείωσε από την Ελλάδα.

Κάτι έχει αλλάξει στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο και αν δεν το έχει καταλάβει ακόμα η Τουρκία και ο Ερντογάν καλά θα κάνουν να το πάρουν απόφαση. Σε διαφορετική περίπτωση φοβόμαστε ότι αυτές οι «σφαλιάρες» δε θα είναι οι μοναδικές αλλά έρχονται κι άλλες. 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου