Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

Βρήκε στο σπίτι της ολόκληρο οπλοστάσιο με χειροβομβίδες κλπ εκπλήξεις έκρυβε το πατρικό σπίτι της

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σοκαριστικές εκπλήξεις έκρυβε το πατρικό σπίτι της στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας για μια γυναίκα η οποία πήγε να το καθαρίσει, καθώς ήταν ακατοίκητο, αλλά ανακάλυψε ότι μέσα σε ένα τοιχίο ήταν κρυμμένο ένα… οπλοστάσιο την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε!

Αρχικά, η γυναίκα βρήκε μια χειροβομβίδα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Αμέσως κλήθηκαν πυροτεχνουργοί του στρατού που ερεύνησαν προσεκτικά τον χώρο και ανακάλυψαν άλλες τέσσερις αμυντικές χειροβομβίδες, αλλά και ένα περίστροφο του 1881, ένα περίστροφο του 1873, ένα πιστόλι των 9 mm του 1912, δύο γεμιστήρες τυφεκίου, 397 φυσίγγια και 57 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων!
Τα όπλα παρέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας οι οποίοι τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση και διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν την προέλευση του οπλισμού. Το υπόλοιπο πολεμικό υλικό μεταφέρθηκε σε ανοιχτό χώρο σε περιοχή της Αμφίκλειας όπου οι πυροτεχνουργοί το κατέστρεψαν με ελεγχόμενη έκρηξη.

Χειροβομβίδα και στην Αταλάντη

Αλλά και στην Αταλάντη, μια 63χρονη βρήκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αυλή του σπιτιού της μια χειροβομβίδα παλαιού τύπου, πιθανόν του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!
Το πρωί του Σαββάτου, έφτασαν ειδικοί από το ΚΕΠΒ Θήβας και την παρέλαβαν για να την εξουδετερώσουν, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Λοκρών διενεργούν προανάκριση για να διαπιστώσουν ποιος πέταξε το επικίνδυνο υλικό στην αυλή της γυναίκας και για ποιον λόγο.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου