Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Τρίκαλα: Την Παρασκευή κηδεύεται ο 21χρονος αστυνομικος Ανδρέας Μπαλάς– Στο πένθος όλη η πόλη ... είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο στο Περιστέρι.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο 21χρονος ειδικός φρουρός παρέμενε στο νοσοκομείο διασωληνωμένος ενώ οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να σώσουν τη ζωή του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (7/5/2021) στα Τρίκαλα αναμένεται να γραφτεί ο επίλογος στην τραγωδία του 28χρονου ειδικού φρουρού. Ο άτυχος Ανδρέας Μπαλάς σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Περιστέρι Αττικής ανήμερα του Πάσχα (2/5/2021).

Το θαύμα που περίμενε η οικογένεια του 28χρονου ειδικού φρουρού δεν ήρθε ποτέ. Το πρωί της Τετάρτης (5/5/2021) άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί ύστερα από το σοβαρό τροχαίο στο Περιστέρι.

Ο ειδικός φρουρός είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα στη λεωφόρο Θηβών, στο Περιστέρι.

Ο νεαρός ειδικός φρουρός υπηρετούσε στην ομάδα ΔΡΑΣΗ. Γύριζε στο σπίτι του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και «καρφώθηκε» στο δικό του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα αυτοκίνητα έγιναν σμπαράλια και ο νεαρός ειδικός φρουρός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Έφερε πολλαπλά κατάγματα, τραύματα στα νεφρά, ρήξη σπλήνας, ενώ υπέστη και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Αύριο, Παρασκευή (7/5/2021) το μεσημέρι ο άτυχος Ανδρέας Μπαλάς θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στην Πύλη Τρικάλων.

Η πόλη των Τρικάλων ετοιμάζεται να πει το στερνό αντίο στο δικό της παιδί.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου