Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Κορονοπάρτι ΑΠΘ: «Κινδυνεύει να χάσει το πόδι του» – Τι λέει η μητέρα του 23χρονου που παρασύρθηκε από μπουλντόζα Τρεις συλλήψεις για κορωνοπάρτι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Κορονοπάρτι: Μάχη να μη χάσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που τραυματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου σε κορονοπάρτι μέσα στο ΑΠΘ όταν νεαρός έβαλε μπρος σκαπτικό μηχάνημα και τον πάτησε.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις και η μητέρα δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

«Ο φίλος του – σε εισαγωγικά – βρήκε το σκαπτικό με τα κλειδιά επάνω, ανέβηκε, το έβαλε μπρος και τον πάτησε, τον πάτησε. Τον πάτησε η ερπύστρια. Όταν άκουσε τις τσιρίδες από τον πόνο γιατί το πολτοποιούσε το πόδι τότε κατάλαβα ότι πάτησε το παιδί μου και σταμάτησε. Η κατάσταση του ποδιού είναι σοβαρή. Είναι πολτοποιημένο το πόδι του από το μηρό μέχρι τη γάμπα κάτω», είπε στην ΕΡΤ.

Ο υπεύθυνος των έργων συνελήφθη και κλήθηκε να απαντήσει πώς οι νεαροί το έβαλαν μπροστά. «Δεν ήταν πάνω τα κλειδιά, τα είχαμε κρυμμένα σε ένα σημείο στο μηχάνημα» είπε.

Η μητέρα του 23χρονου τονίζει ότι οι γονείς παρακαλούν να φυλάσσεται το ΑΠΘ, ώστε να μη γίνονται κορονοπάρτι στους χώρους του. Υποστήριξε ότι εάν υπήρχε φύλαξη το παιδί της δεν θα ήταν τώρα σοβαρά τραυματισμένο, με τον φόβο να του κόψουν το πόδι.

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ

Τρία άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για το νέο πάρτι που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στον χώρο του ΑΠΘ.


Κατά πληροφορίες της voria.gr, πρόκειται για τον 24χρονο διοργανωτή και δύο συμμετέχοντες σε αυτό 18 και 21 ετών, που συνελήφθησαν ξημερώματα Κυριακής.


Ο διοργανωτής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε όχημα με ηχεία εντός του campus, γύρω από το οποίο στήθηκε το πάρτι στο οποίο μάλιστα υπήρξε και τραυματισμός ενός 23χρονου από μπουλντόζα.


Σημειώνεται ότι το θέμα των πάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο έχει απασχολήσει επανειλημμένως την Εισαγγελία Πρωτοδικών.


Ειδικότερα, σε μικρό διάστημα, έχουν γίνει πέντε εισαγγελικές παρεμβάσεις με σκοπό να αναζητηθούν οι διοργανωτές των συναθροίσεων αλλά και να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα που συνδέεται με την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου