Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Έτσι δρούσε η σπείρα των ληστών με τις βαριοπούλες η περίπτωση του αρχηγού. εμφανίζεται με 4 μικρά ονόματα, 4 επώνυμα, 3 πατρώνυμα και 5 διαφορετικά ονόματα μητέρας!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οι κακοποιοί είχαν εισβάλει σε επιχειρήσεις σε Νέα Σμύρνη, Πετράλωνα, Κολωνό, Ακρόπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νίκαια, Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Περιστέρι

Αποκαλυπτικά βίντεο από την δράση των κακοποιών που είχαν πραγματοποιήσει 10 κλοπές επιχειρήσεων και 3 κλοπές οχημάτων φέρνει στο φως 

 

Όπως φαίνεται αρχικά σπάνε με βαριοπούλα το μεταλλικό κάγκελο από παράθυρο εταιρίας που εισέβαλαν και στην  συνέχεια μπαίνουν στο εσωτερικό αναζητώντας χρήματα. Μάλιστα όταν διαπιστώνουν πως τα γραφεία είναι ασφαλισμένα με λουκέτο, τα σπάνε με την βαριοπούλα. 

Οι τρεις από τους δράστες είναι Αλβανικής υπηκοότητας, αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του αρχηγού.

Πρόκειται  για άτομο που σε παλαιότερες συλλήψεις του, έχει δηλώσει δυο  χώρες καταγωγής, εμφανίζεται με 4 μικρά ονόματα, 4 επώνυμα, 3 πατρώνυμα και 5 διαφορετικά ονόματα μητέρας!  

Οι κακοποιοί είχαν εισβάλει σε επιχειρήσεις σε Νέα Σμύρνη, Πετράλωνα, Κολωνό, Ακρόπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νίκαια, Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Περιστέρι.

Με την συνολική τους λεία να ξεπερνά τις 190.000 ευρώ. Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αρχηγός της σπείρας, διατηρούσε ψητοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και φρόντιζε να παρέχει οικονομική βοήθεια σε περίπτωση που κάποιος από τους συνεργούς του συλλαμβάνονταν.

tezaris.law.order@gmail.com


 Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου