Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Είχαν στήσει πλήρες εργαστήριο πλαστογραφίας ταξιδιωτικών εγγράφων 6 συλλήψεις Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης (εικόνες)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – 6 συλλήψεις

Ένα κανονικό και πλήρες εργαστήριο για την παραγωγή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων είχαν στήσει σε διαμέρισμα της Αθήνας τα μέλη κυκλώματος που έναντι αμοιβής «βοηθούσε» μετανάστες να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό.

Η σύλληψη των έξι ατόμων έγινε χτες, Παρασκευή, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στην Αθήνα.

Η αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για άτομο που προσέρχεται στον Ελ. Βενιζέλος και παραδίδει ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης σε άλλους αλλοδαπούς που πρόκειται να ταξιδέψουν, «έστησε» ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του. 

Την Παρασκευή εντοπίστηκαν τέσσερα ύποπτα άτομα να επιβαίνουν σε όχημα εξωτερικά του χώρου αναχωρήσεων του αεροδρομίου και όπως διαπιστώθηκε, μέλος του κυκλώματος είχε σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδο δύο μεταναστών, μεταφέροντάς τους αεροδρόμιο και εφοδιάζοντάς τους με τα απαραίτητα πλαστά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του βασικού μέλους του κυκλώματος, όπου βρέθηκαν και συνελήφθησαν άλλοι δύο άτομα και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, διάφορα χρηματικά ποσά, εξοπλισμός κατάλληλος για πλαστογραφία εγγράφων (ηλεκτρονικές συσκευές, φωτογραφική μηχανή, εκτυπωτικό πολυμηχάνημα κ.ά.), 13 κινητά τηλέφωνα, 83 διαβατήρια διαφόρων κρατών, 17 ελληνικές άδειες διαμονής, 10 δελτία αιτούντος άσυλο κ.λπ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου