Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Με τρεις νεκρούς έκλεισε στην Κέρκυρα: Εκτέλεσε εν ψυχρώ με καραμπίνα ένα ζευγάρι Γάλλων βιντεο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μακελειό στην Κέρκυρα: Με τρεις νεκρούς έκλεισε το θρίλερ με τους πυροβολισμούς που έπεσαν το πρωί της Κυριακής (6/6/2021) στην Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Δασιάς.

Λίγο μετά τις 11.30, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα που περπατούσαν στο σημείο.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα corfutvnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και αυτή την στιγμή βρίσκονται στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης της διπλής δολοφονίας, έβαλε στο στόχαστρο ζευγάρι Γάλλων τουριστών, με το οποίο είχε διαφορές. Φέρεται να τους σκότωσε με την κυνηγετική του καραμπίνα. Η κρατική τηλεόραση συμπλήρωσε  πως μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης το έσκασε από το σημείο και διέφυγε στο σπίτι του, όπου και ταμπουρώθηκε. Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.

Τι οδήγησε στο φονικό και την αυτοκτονία - Δείτε τον δράστη

Γείτονας των δύο νεκρών ο 60χρονος - Και οι τρεις ζούσαν στην ίδια διώροφη κατοικία - Ένας καβγάς με την σπιτονοικοκυρά του οδήγησε στο άγριο έγκλημα με έξι σφαίρες από καραμπίνα - Ο Ελληνογάλλος φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει, για ν' αποτρέψει το φονικό - Όλα τα σενάρια

Για ασήμαντη αφορμή, που δεν χωράει ο νους, έγινε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διπλή δολοφονία στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας.


Αν και στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που τσακώθηκε με γείτονά του, ο οποίος τους σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, τα νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση, καθώς τα δύο θύματα δεν ήταν ζευγάρι, αλλά μια Ελληνίδα ιδιοκτήτρια που ενοικίαζε τα διαμερίσματά της στον δράστη και αυτόχειρα, καθώς και στο άλλο θύμα.



Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου