Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Δυο γυναίκες και δυο αν ήλικα αγόρια «ρήμαζαν» σπίτια στην Κερατέα Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθησαν στην Κερατέα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο ανήλικα αγόρια 15 και 16 ετών και δύο γυναίκες 21 και 28 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια στην περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει συμμορία τουλάχιστον από τα μέσα του τρέχοντος μηνός, έχοντας μεθοδική δράση και διακριτούς ρόλους.

Τα μέλη επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 28χρονης, μετέβαιναν μεσημβρινές και βραδινές ώρες στην περιοχή της Κερατέας αναζητώντας τα υποψήφια προς διάρρηξη σπίτια.

Τα δύο παιδιά μαζί με τη μία γυναίκα έμπαιναν στα σπίτια, παραβιάζοντας παράθυρα ή μπαλκονόπορτες με διαρρηκτικά εργαλεία και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα. Η άλλη γυναίκα παρέμενε σε κοντινή απόσταση σε ρόλο «τσιλιαδόρου».

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών στην Κερατέα, με το παράνομο περιουσιακό όφελος να υπερβαίνει το ποσό των 50.000 ευρώ.

Στο αυτοκίνητο της συμμορίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρι-σουγιάς, συσκευή αφαίρεσης αντικλεπτικού μαγνήτη ενδυμάτων και ρουχισμός που φορούσαν τα μέλη κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου