Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Δύο μετάλλια κατέκτησε η Υπαρχιφύλακας Ανδριάννα Φέρρα - Ένα χρυσό και ένα αργυρό (εικόνες)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στους Βαλκανικούς Αγώνες που διεξάγονταν στην Σερβία

Με δύο μετάλλια στις βαλίτσες ένα χρυσό και ένα αργυρό επιστρέφει στην Ελλάδα από τους Βαλκανικούς Αγώνες η Υπαρχιφύλακας Φέρρα Ανδριάννα της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΥΦΑΑ).

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διεξαγόταν στην Σερβία στην πόλη Σμεντέρεβο οι Βαλκανικοί Αγώνες Ανδρών-Γυναικών, αγώνες στους οποίους έχουν προστεθεί και χώρες εκτός Βαλκανίων όπως η Ουκρανία, Αυστρία, Ισραήλ και άλλες δίνοντας μεγάλη αναβάθμιση στους αγώνες. 

Η Υπαρχιφύλακας Φέρρα Ανδριάννα την πρώτη ημέρα των αγώνων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4χ100 (Δαλάκα, Φέρρα, Γάτου, Πολίτη) αφήνοντας δεύτερη την Σερβία και τρίτη την Ρουμανία. 

Η δεύτερη ημέρα των αγώνων ήταν η σημαντικότερη καθώς η Υπαρχιφύλακας Φέρρα Ανδριάννα με την σκυταλοδρομία της 4χ400 κυνηγούσαν ένα καλό χρόνο για την πρόκριση της χώρας στην Ολυμπιάδα. Δυστυχώς ένα σοβαρό θέμα υγείας κράτησε μακριά την μια βασική τους (Γναφάκη) αποδυναμώνοντας την ομάδα και έτσι η Ελλάδα με τις (Καρκαλατου, Πολίτη, Φέρρα, Βασίλειου) κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο χάνοντας την πρώτη θέση για λίγο από την Σλοβενία ενώ τρίτη ήταν η Ουκρανία.

Επόμενοι αγώνες της Υπαρχιφυλακα Φέρρα Ανδριάννα θα είναι στο εξωτερικό τέλη Ιουλίου. 

Δήλωση Υπαρχιφύλακα Φέρρα Ανδριάννα

Είμαι χαρούμενη για την κατάκτηση αυτών των δυο μεταλλίων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Κάθε διάκριση είναι σημαντική ειδικά όταν εκπροσωπείς την χώρα σου, παρόλαυτα υπάρχει μια στεναχώρια για την δεύτερη ημέρα καθώς ελπίζαμε να κυνηγήσουμε το όνειρο της Ολυμπιάδας. Αυτά συμβαίνουν προέχει η υγεία όλων εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην συναθλήτρια μου και να επιστρέψει δυνατή στα κουλουάρ. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με στηρίζουν και κυρίως την Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού και την Υπηρεσία μου ΥΦΑΑ όπου μου δίνουν την δυνατότητα να προπονούμαι, να αγωνίζομαι, να  διακρίνομαι αλλά και να εργάζομαι πάνω σε αυτό που ξέρω καλά.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου