Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Λάρισα: Πυροβολισμοί για ένα σκύλο σπάνιας ράτσας – Εφι άλτης για νεαρό δάσκαλο έξω από σπίτι του .....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένας σκύλος σπάνιας ράτσας, μια συμφωνία για πώληση που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή και τρεις πυροβολισμοί. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά κεφάλαια της υπόθεσης, που προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις σε Λάρισα και Φλώρινα…


Για ένα «ασήμαντο κίνητρο», όπως το χαρακτήρισε η εισαγγελέας της έδρας, ο 67χρονος «ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» πυροβόλησε τρεις φορές με το κυνηγετικό του όπλο έναν 30χρονο δάσκαλο από τη Φλώρινα με αφορμή ένα κυνηγόσκυλο.

Ο 30χρονος σώθηκε χάρη στην έγκαιρη παροχή πρώτων βοηθειών από γείτονα, ενώ ο 67χρονος που τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο, παραδόθηκε μετά από 6 ημέρες που παρέμεινε κρυμμένος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα όταν το σπάνιο σκυλί ράτσας “Αριέγης” δόθηκε προς πώληση στον 67χρονο.

Ωστόσο η συμφωνία ναυάγησε και οδήγησε στους… πυροβολισμούς! Ο καταδικασθείς αφού εξέτισε 2,5 χρόνια φυλάκισης αποφυλακίστηκε με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου. Πλέον έχει να αντιμετωπίσει τις αξιώσεις των αποζημιώσεων.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου