Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Έχει βάλει μπουρλότο στην Τουρκία και συνεχίζει ο Σεντάτ Πεκέρ: “Φορτηγά με όπλα στους τζι χα ντι στές στη Συρία και χρηματοδότηση εξτρε μιστών στα Σκόπια”

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ κυκλοφόρησε το Σάββατο ένα νέο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να μιλά ο ίδιος με τον Σερντάρ Εκσί, συγγενή του Ερντογάν και ιδιοκτήτη της εταιρίας Lazoil.

Στο βίντεο που αφορά στη συνομιλία των δύο ανδρών, διάρκειας περίπου 13 λεπτών, ο αρχιμαφιόζος φέρεται να λαμβάνει επιβεβαίωση από τον Εκσί –ο οποίος είναι παντρεμένος με ανιψιά του Ερντογάν– ότι και οι δύο γνωρίζουν και συμμετείχαν σε προμήθεια όπλων προς τζιχαντιστές (Αλ Νούσρα) στη Συρία.

«Είμασταν στο ξενοδοχείο, ήσουν και εσύ εκεί. Δεν ήσουν εκεί κάθε φορά που στέλναμε το υλικό;» λέει ο Πεκέρ στον Εκσί που του νεύει καταφατικά», σε έναν διάλογο που αναφέρεται στο σημείο από όπου θα στέλνονταν τα όπλα στη Συρία.

«Θα στείλουμε τέσσερα φορτηγά και θα στείλουν και αυτοί τέσσερα», αναφέρεται σε άλλο σημείο του βίντεο.

Στο βίντεο, ο αρχιμαφιόζος φέρεται να εμπλέκει εκ νέου επίσης και τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ξυλοδαρμός με ιδέα Ερντογάν
Από τη συνομιλία των δύο προκύπτει επίσης -πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αρχιμαφιόζου- ότι ο ξυλοδαρμός του πρώην βουλευτή του ΑKP Feyzi İşbaşaran το 2014, επειδή προσέβαλε τον Ερντογάν ήταν ιδέα του ίδιου του Τούρκου Προέδρου.

«Ο Erdoğan είναι πολύ θυμωμένος, ζήτησε επίθεση στον Ισμπασαράν», υποστηρίζει ο Πεκέρ ότι του είχε πει ο βουλευτής Μετίν Κουλούνκ.

Σημειώνεται ότι ο Πεκέρ τον περασμένο μήνα είχε υποστηρίξει ότι δύο άνδρες του είχαν ξυλοφορτώσει τον İşbaşaran ενώ εκείνος κρατείτο, σε ένα περιστατικό που το έκανε να φαίνεται σαν επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων στη φυλακή.

Ο αρχιμαφιόζος είπε ότι ο ξυλοδαρμός έγινε επειδή ο πρώην βουλευτής είχε βρίσει την οικογένεια του Ερντογάν συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας του Ερμινέ.

Παράλληλα, ο αρχιμαφιόζος δήλωσε ότι ο βουλευτής Μετίν Κουλούνκ του ΑΚP έχει χρηματοδοτηθεί πολλές φορές από το ίδιο.

«Του έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ» λέει χαρακτηριστικά.

Επίσης σημείωσε πως ο όμιλος CNN Turk που ανήκει στον Ντεμίρ Ορέν δεν εξαγοράστηκε ποτέ και ότι γίνανε όλα με ένα δάνειο 750 εκατ. δολαρίων το οποίο δεν έχει αποπληρωθεί ποτέ και ότι όλοι οι καφέδες που μοίραζε ο Τούρκος πρόεδρος στις εκλογές ήταν δικοί του

«Δικοί μου ήταν, από το δικό μου εργοστάσιο. Εσείς δεν πληρώσατε ποτέ».

Τέλος, ισχυρίζεται ότι η Τουρκία στέλνει λεφτά μέσω μίας μη κυβερνητικής οργάνωσης στα Σκόπια και σε ακραίους ρατσιστές «που βι άζουν γυναίκες» και ότι «δεν βοηθάει τους πραγματικούς μουσουλμάνους».

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου