Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Δικάζεται η σπείρα των Ρομά που «χτυπούσε» ΑΤΜ τραπεζών και χρηματοκιβώτια

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πλούσια η δράση της σπείρας, που έκλεβε χρηματοκιβώτια και μετά τα πετούσε στον Σπερχειό

Στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, δικάζονται σήμερα τα 14 μέλη της εγκληματικής ομάδας που «χτυπούσε» ΑΤΜ και χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων, με αυτοκίνητα που έκλεβε και στη συνέχεια τα πετούσε στο «Δέλτα» του Σπερχειού.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται πέντε κλοπές και μία απόπειρα κλοπής ΑΤΜ τραπεζών, 7 κλοπές και 3 απόπειρες κλοπών χρηματοκιβωτίων από επιχειρήσεις, 17 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπών οχημάτων.

Παράλληλα οι δράστες είχαν κλέψει στις 6 Φεβρουαρίου του 2019 χάλκινα καλώδια του ΟΣΕ στην περιοχή Θαυμακού Δομοκού Φθιώτιδας, με ζημιά που υπολογίζεται περίπου στα 133.000 ευρώ, καθώς και μιας κλοπής από σπίτι σε περιοχή της Αττικής, τον Οκτώβριο του 2014.

Στην αρχική δικογραφία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας περιλαμβάνονταν 15 άτομα, ενώ από αυτά προφυλακίστηκαν τέσσερα άτομα ηλικίας 34, 23, 25 και 37 ετών, με τα δύο τελευταία να είναι αδέλφια. Επίσης ένας 27χρονος ήταν ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης, ενώ άλλα έξι άτομα τα οποία επίσης συνελήφθησαν, αφέθηκαν ελεύθερα με διαφορετικούς ο καθένας, περιοριστικούς όρους.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου