Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Εγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης – Ομολόγησε την πράξη του

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οικονομικές οι διαφορές που του όπλισαν τον χέρι – Τι είπε στις αρχές -Συντετριμμένος ο πατέρας του θύματος
Το δράστη του στυγερού εγκλήματος στην Κατερίνη με θύμα 45χρονο κομμωτή, συνέλαβαν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει και όπως φαίνεται είπε στους αστυνομικούς ότι οικονομικές διαφορές ήταν αυτές που του όπλισαν τον χέρι.

Θυμίζουμε ότι θύμα ήταν ένας κομμωτής, ο 45χρονος Γιάννης, ο οποίος είχε βρεθεί δεμένος πισθάγκωνα και απανθρακωμένος, πίσω από το νεκροταφείο της Καλλιθέας, έχοντας δεχθεί μία σφαίρα στο κεφάλι.

Μάλιστα ήταν αγνοούμενος από την Δευτέρα.


Η ομολογία του δράστη

Οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν σύντομα στον δράστη της αποτρόπαιας αυτής πράξης, καθώς από την πρώτη στιγμή εκτιμούσαν ότι αφορμή ήταν οικονομικές διαφορές λόγω της εξάρτησης του θύματος από τα ναρκωτικά.

Ο υπεύθυνος της δολοφονίας είναι ένας άνδρας που μένει στην ίδια περιοχή και ομολόγησε την πράξη, λέγοντας πως είχε πολλές διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών.

Ομολόγησε μάλιστα πως έκαψε το άψυχο σώμα του, προκειμένου να μην γίνουν γνωστά τα στοιχεία του και οι έρευνες φτάσουν σε αυτόν.

Συντετριμμένος ο πατέρας του θύματος

Συντετριμμένος μίλησε στον ΑΝΤ1  ο πατέρας του 40χρονου κομμωτή.

Με αφορμή τις πληροφορίες για σύλληψη του δράστη του στυγερού εγκλήματος, ο πατέρας του 45χρονου είπε στον ΑΝΤ1: «Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης», χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο του».

Όπως είπε  «ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά», καθώς όπως ανέφερε τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει από τα ναρκωτικά.

Όταν ο 45χρονος γύρισε στην Ελλάδα ο πατέρας του, του άνοιξε το μαγαζί. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του συντετριμμένος.

Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου