Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλύκα Νερά - Στη ΓΑΔΑ ο πιλότος σύζυγός της Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο παρέλαβε τον σύζυγο της (βίντεο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο παρέλαβε τον σύζυγο της Καρολάιν από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της συζύγου του -
 Προέκυψαν νέα στοιχεία
Στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ, στο Ανθρωποκτονιών, έφτασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σε σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. 

Ο πιλότος βρισκόταν στο νησί της Αλοννήσου για να παραστεί στο μνημόσυνο της 20χρονης συζύγου του, όταν στο νησί έφτασε κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο για να παραλάβει τον 32χρονο και να τον μεταφέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην Ασφάλεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί, μόλις ολοκληρώθηκε το τρισάγιο, προσέγγισαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και του είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει γιατί προέκυψαν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν, τα οποία πρέπει να δει άμεσα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει καλέσει στην Ασφάλεια και δεύτερο άτομο.  

Είναι μια ακόμη φορά από τις δεκάδες, που ο 32χρονος καλείται στην Ασφάλεια για να βοηθήσει στην εξέλιξη των ερευνών καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν πως μπορεί να προσθέσει τα κομμάτια που θα αποδειχθούν καθοριστικά για την εξιχνίαση της δολοφονίας των Γλυκών Νερών.

Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει 

Νέα στοιχεία τόσο από το πεδίο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων όσο και των αναλύσεων του Ανθρωποκτονιών που έφθασαν τις τελευταίες 48 ώρες στα χέρια των αστυνομικών, οδηγούν σε εξελίξεις, και με την κατάλληλη αξιοποίηση, ίσως και στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν πότε βγήκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό σε μια προσπάθεια να ανασύρουν εικόνες από τις κάμερες του σπιτιού με τις κινήσεις των δολοφόνων. Λένε ότι το κομμάτι που έχει να κάνει με την αφαίρεση των καρτών μνήμης είναι σημαντικό καθώς όχι μόνο δίνει χρονικό στίγμα αλλά μέσω αυτών μπορεί και να ανασυρθεί μέρος του χαμένου υλικού. Νέα στοιχεία φέρεται να προέκυψαν και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τα στίγματα των κινητών που δείχνουν σαφή εικόνα για το τι συνέβη το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη.

Αγκαλιά με τη μητέρα της Καρολάιν ο 32χρονος, στο μνημόσυνο της 20χρονης

Δήμαρχος Αλοννήσου: «Τον ενημέρωσαν για κάποιον ύποπτο που έχουν συλλάβει»

Στο protothema.gr μίλησε ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, σχετικά με τις κινήσεις των αρχών για την προσέγγιση και τη μεταφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Αθήνα: «Σήμερα τελέστηκε στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που βρίσκεται κοντά στο κοιμητήριο του νησιού, μνημόσυνο στην Καρολάιν, καθώς συμπληρώθηκαν σαράντα μέρες από τον φρικτό θάνατο της. Για τον λόγο αυτό βρέθηκε εδώ ο σύζυγος της ο  Μπάμπης ώστε να τιμήσει την μνήμη της γυναίκας του. Κατά την διάρκεια της τελετής ακούστηκε ο θόρυβος από την πτήση του ελικοπτέρου της αστυνομίας που ήρθε ως εδώ και έφυγε. Όπως έμαθα όλα έγιναν με διακριτικό τρόπο. Αν κατάλαβα καλά ήρθαν ως εδώ γιατί ήθελαν να τον ενημερώσουν για κάποιο ύποπτο άτομο που έχουν συλλάβει. Δεν ξέρω αν κλήθηκε για αναγνώριση ή για να νέα κατάθεση βάση των στοιχείων που έχουν προκύψει. Εύχομαι για την ψυχή της Καρολάϊν να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο αυτό».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Νέα στοιχεία-κλειδί φαίνεται πως έχουν στην διάθεση τους τα στελέχη της Δίωξης Εγκλήματος κατ' Ασφαλείας τα οποία εξιχνιάζουν την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.


Αυτή την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ ο 33χρονος πιλότος σύζυγος της Καρολάιν προκειμένου να του παραθέσουν τα νέα στοιχεία των ερευνών.

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα σήμερα ο 33χρονος είχε μεταβεί για το μνημόσυνο της συζύγου του στην Αλόννησο.

Ο μόνος μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο 33χρονος πιλότος, ενώ από τις κάμερες της γύρω περιοχής δεν φαίνεται να έχουν προκύψει ευρήματα.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου