Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Στο «Δρομοκαΐτειο» ο ιερέας - Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του, δεν πάει στον εισαγγελέα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Εκεί τον εξετάζουν οι γιατροί για να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πριν ο ιερέας είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός»

Επικαλούμενος ψυχιατρικά προβλήματα και άλλα προβλήματα υγείας, στο «Δρομοκαΐτειο» μεταφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερωμένος που έριξε βιτριόλι χθες στην Μονή Πετράκη σε 11 άτομα.

Εκεί τον εξετάζουν οι γιατροί για να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πριν ο ιερέας είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός».

Σε ότι αφορά το θέμα της άσκησης δίωξης εναντίον του, οι εισαγγελικές αρχές αναμένουν τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του για να αποφασίσουν για τα περαιτέρω.

Υπό τα δεδομένα αυτά παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν ο ιερέας θα μεταφερθεί σήμερα στην εισαγγελέα.

Μονή Πετράκη: Ο εγκλεισμός του ιερομόναχου διετάχθη το μεσημέρι της Πέμπτης (24/6/2021) μετά από την εξέτασή του από γιατρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας θα πρέπει τώρα να υποβληθεί σε περαιτέρω έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.

Αυτό σημαίνει πως ο ιερομόναχος, που το απόγευμα της Τετάρτης (23/6/2021) επιτέθηκε με καυστικό υγρό κατά μητροπολιτών και άλλων τεσσάρων ατόμων.

Ο συνήγορος του ιερομόναχου, Ανδρέας Θεωδορόπουλος, τον χαρακτήρισε «ψυχικά ασθενή», αναφέροντας παράλληλα πως ο άνδρας προσπάθησε πριν από 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του και αποκαλύπτοντας πως ο πελάτης του τού είπε ότι αγόρασε την καυστική ουσία από το ίντερνετ, έναντι 40 ευρώ.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δράστη ότι είναι ψυχικά ασθενής, τότε θα παραιτηθεί. Ζήτησε δε, συγγνώμη από τα θύματα και αποκάλυψε πως ο πελάτης του τού είπε πως πλήρωσε τη χημική ουσία 40 ευρώ στο διαδίκτυο.

Την ίδια ώρα, οι περιγραφές των μητροπολιτών σοκάρουν.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου