Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

«Πιάστε τους» φώναζαν οι περίοικοι Σύλληψη ρομά ληστών σε πολυκατοικία στα Πατήσια από τη ΔΙ.ΑΣ κάτω απο τα βλέμματα έντ ρομων ενοίκων (Βίντεο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Πιάστε τους» φώναζαν οι περίοικοι

Συγκεκριμένα, περίπου στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση από δύο ανήλικα παιδιά τα οποία ενημέρωσαν ότι στην περοχή των Πατησίων δέχτηκαν επίθεση από μία ομάδα αν ήλικων ρομά οι οποίοι αφού τους χτύπησαν προσπάθησαν να τους αφαιρέσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τελικά κατάφεραν να κλέψουν το τηλέφωνο ενός εκ των δύο ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας και να καλέσει το 100.
Στο σημείο της καταγγελλόμενης επίθεσης έφτασαν άμεσα άνδρες της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών οι οποίοι βρήκαν τους δύο αν ήλικους, αιμόφυρτους και τρομοκρατημένους. Τους ηρέμησαν προσφέροντας πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αφού πήραν περιγραφή των δραστών ξεκίνησαν έρευνες στους γύρω δρόμους.

Σύντομα εντόπισαν δύο άτομα τα οποία ταίριαζαν στην περιγραφή που έδωσαν τα θύματα αλλά αυτοί μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Στην προσπάθειά τους αυτή, μπήκαν σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας και από εκεί στον κήπο ενός άλλου συγκροτήματος πολυκατοικιών, ώστε να χαθούν τα ίχνη τους από τους αστυνομικούς.

Κάτοικοι της περιοχής, ένοικοι των γύρω πολυκατοικιών, οι οποίοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους παρακολουθώντας, σχολιάζοντας και βοηθώντας τους αστυνομικούς να πετύχουν τη σύλληψη. 

Μετά από ώρα αγωνίας και προσπάθειας, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών συνέλαβαν τους συγκεκριμένους δράστες και τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων όπου αναγνωρίστηκαν από τα θύματα, οπότε η προσαγωγή πλέον μετατράπηκε σε σύλληψη, με τις κατηγορίες της ληστείας και της συναυτουργίας.

Αναζητούνται και άλλα μέλη της ομάδας δραστών καθώς η προανάκριση έδειξε ότι πρόκειται για μεγάλη ομάδα ανηλίκων και ενηλίκων ρομά που ρημάζει περιουσίες και επιτίθεται κυρίως σε ανηλίκους υφαρπάζοντας χρήματα και κινητά.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η ευρύτερη περιοχή των Πατησίων μαστίζεται από επιθέσεις τέτοιου είδους για αυτό και η αστυνομία έχει εντείνει τις περιπολίες με συχνές διελεύσεις από επικίνδυνες περιοχές

 


 Πηγή ➤  https://www.lawandorder.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου