Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Φολέγανδρος: Ανατροπή φέρνουν τα νέα στοιχεία - Έγκλημα «βλέπουν» οι αρχές Ο σύντροφος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς παραμένει άφαντος

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Άφαντος παραμένει ο 30χρονος σύντροφός της

Ο σύντροφος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς παραμένει άφαντος ενώ ολόκληρο το κυκλαδίτικο νησί είναι σε αναβρασμό. Τα νέα όμως στοιχεία που προκύπτουν φαίνεται πως οδηγούν τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές οι οποίες ερευνούν το συμβάν προς την εγκληματική ενέργεια, παρά στο ατύχημα.

Στην παραλία όπου έχασε τη ζωή της η 26χρονη, βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό, ενώ πολύ κοντά βρεθηκε το ένα από τα σκουλαρίκια της μαζί με κηλίδες αίματος, πιθανότατα από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Λιμενικό και αστυνομία θεωρούν ως μεγάλη την πιθανότητα η άτυχη κοπέλα να δολοφονήθηκε σε κάποιο άλλο σημείο και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες να πέταξαν τη σορό της, στην παραλία ώστε να μπερδέψουν τις αρχές που θα ερευνούσαν το συμβάν.

Υπενθυμίζουμε ότι η 26χρονη βρέθηκε νεκρή εχθές το μεσημέρι ενώ είχε φτάσει στο νησί με τον 30χρονο φίλο της την προηγούμενη Τρίτη 13 Ιουλίου. Δεν είχαν νοικιάσει κάποιο δωμάτιο αλλά έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ.

Μετά το θάνατο της κοπέλας τα ίχνη του συντρόφου της χάθηκαν ενώ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή, σύμφωνα με το newsit.gr,  εντοπίστηκε ένα μικρό τσαντάκι μέσα στο οποίο ήταν η αστυνομική ταυτότητα του 30χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ Φολέγανδρος: Αυτός ειναι ο φίλος της 26χρονης που αναζητούν οι Αρχές - Δείτε το σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο του θύματος

Πηγή ➤https://www.lawandorder.g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου