Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Μύκονος: Μυστικοί αστυνομικοί κατέγραφαν με βίντεο τα κορωνοπάρτι στο νησί - Εκτός ελέγχου είχε φτάσει η κατάσταση άρχισαν οι πρώτες ακυρώσεις

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αστυνομικοί και κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας παρουσιάστηκαν στο «νησί των ανέμων» ως τουρίστες και επισκέφθηκαν τα beach bar και τα bar στη Χώρα για να δουν εάν τηρούνται τα μέτρα προστασίας  λίγες ημέρες πριν το lockdown - Κάποιες επιχειρήσεις γνώριζαν ότι θα υπάρξουν έλεγχοι και ενημέρωναν τους πελάτες τους για να μη συνωστίζονται

Αστυνομικοί undercover και κλιμάκια της Πολίτικης Προστασίας «σάρωναν» επί μια εβδομάδα το νησί της Μυκόνου.

Αποστολή τους ήταν να καταγράψουν με τα κινητά τους τηλέφωνα εικόνες από τα κορωνοπάρτι του νησιού, σε μαγαζιά και σε βίλες ώστε να υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις για όσους παρανομούν εις βάρος της δημόσιας υγείας.

Οι εικόνες που κατέγραψαν ανέδειξε το γεγονός ότι η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου, καθώς οι περιορισμοί στην εστίαση παραβιάζονταν συστηματικά.

Οι αστυνομικοί από κλιμάκια των Αθηνών και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας παρουσιάστηκαν ως τουρίστες και επισκέφτηκαν τα μπιτς μπαρ και τα μπαρ στη Χώρα ώστε να ελέγξουν σε πρώτη φάση αν τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση.

Κάποιες επιχειρήσεις γνώριζαν πότε ακριβώς θα περάσει ο έλεγχος των τοπικών αρχών με αποτέλεσμα να ειδοποιούν με ντουντούκα τους πελάτες τους που εκείνη τη στιγμή συνωστίζονταν και χόρευαν, να καθίσουν στις θέσεις τους. Έτσι όταν οι αστυνομικοί έμπαιναν μέσα, συναντούσαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα απ' ότι γινόταν ελάχιστα λεπτά πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες
, τα κλιμάκια έχουν καταγράψει πλούσιο υλικό από πάρτι σε βίλες και μαγαζιά το οποίο δεν αποκλείεται να δει σύντομα το φως της δημοσιότητας.

«Μουδιασμένη» η Μύκονος μετά το lockdown - Άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ακυρώσεις

Σοκαρισμένος ο επιχειρηματικός κόσμος του νησιού από την απόφαση για περιοριστικά μέτρα στην καρδιά του καλοκαιριού - Η αστυνομία σήκωσε τα χέρια ψηλά με τα εκατοντάδες πάρτι καθημερινά
Απροετοίμαστοι, αιφνιδιασμένοι και σε κατάσταση σοκ είναι εδώ και μια ώρα περίπου οι επιχειρηματίες της Μυκόνου, μετά την ανακοίνωση του lockdown από την κυβέρνηση.

Ήταν τόσο ξαφνικό που χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι να καταλάβουν ότι από τις 6 το απόγευμα σήμερα το νησι των ανέμων εισέρχεται σε άλλους ρυθμούς.
Ρυθμούς πολύ πιο υποτονικούς, χωρίς μουσική σε κανένα χώρο και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 1:00 το βράδυ μέχρι τις 6:00 το πρωί.

Όλοι πιάστηκαν απροετοίμαστοι και την τελευταία ώρα τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, αφού η νέα κατάσταση αλλάζει εντελώς τα δεδομένα στο νησί.

Ήδη άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες ακυρώσεις σε μεγάλα beach club του νησιού όπως έλεγε ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος δύο ώρες μετά τις ανακοινώσεις άρχισε να ενημερώνεται για τα cancellations, όπως τα λένε.

Μετά τις 6:00 το απόγευμα αναμένονται οι πρώτες βόλτες της αστυνομίας στο νησί για συστάσεις, κυρίως σε όσους τυχόν δεν έχουν λάβει γνώση της απόφασης. Μια απόφαση που βάζει τέλος και στα πάρτι σε κλειστά κλαμπ, όπως το Void μέσα στην Χώρα που χθες το βράδυ άνοιξε τις πύλες του για μια και μοναδική φορά.

Με τον κόσμο να είναι ο ένας πάνω στον άλλο και τον Guy Berger στα decks το πάρτι κράτησε μέχρι το πρωί σε μια Μύκονο που από το απόγευμα υποχρεώνεται να βάλει stop στους συνήθεις ρυθμούς της, τουλάχιστον μέχρι τις 26 του μήνα, ζώντας πλέον τις ήσυχες μέρες του Ιούλη.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου