Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Φολέγανδρος - Συνελήφθη ο 30χρονος φίλος της άτυχης Γαρυφαλλιάς - Τα πρώτα του λόγια Σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονια

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

«Παιδιά τι έκανα, η κακιά στιγμή», είπε

Σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονια
Πλήρης ανατροπή σκηνικού στη Φολέγανδρο.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 30χρονος φίλος της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς που ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στη Φολέγανδρο. Οι αρχές τον αναζητούσαν αλλά είχε κυριολεκτικά χαθεί «από προσώπου γης», μέχρι πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 30χρονο εντόπισε κάτοικος του νησιού ο οποίος ενημέρωσε τόσο το λιμενικό όσο και την αστυνομία και υπήρξε άμεση κινητοποίηση.

Οι αστυνομικοί προσέγγισαν άμεσα το σημείο αλλά ο 30χρονος αρνούνταν να συνεργαστεί ενώ πετούσε πέτρες σε αστυνομικούς και λιμενικούς και, σύμφωνα με πληροφορίες, απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Τελικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, καθώς ήδη είχαν συγκεντρωθεί στοιχεία τα οποία οδηγούσαν στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας και «έδειχναν» προς τον ίδιο ενώ ήδη εναντίον του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ο 30χρονος μόλις παραδόθηκε στους αστυνομικούς έμοιαζε χαμένος ενώ τα πρώτα του λόγια ήταν «παίχτηκε μα@@@ία. Γαμ@@@ε η φάση». Εικάζεται ότι υπήρξε καυγάς μεταξύ των δύο ο οποίος «ξέφυγε» και έγινε το φονικό. 

 Πλέον οι αρχές θα συμπληρώσουν τα τμήματα του «παζλ» που λείπουν και θα μπορέσουν να διαλευκάνουν τόσο τις συνθήκες θανάτου της άτυχης κοπέλας όσο και το πως βρέθηκε το αυτοκίνητό της στην πλαγιά και αν αυτό ήταν κάποιου είδους απόπειρα συγκάληψης του εγκλήματος ώστε να φανεί ως ατύχημα.


Οι αρχές εντόπισαν ύστερα από 24 ώρες τον φίλο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα
Η απόλυτη ανατροπή καταγράφεται στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο, καθώς το Σάββατο το βράδυ εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φιλος της ύστερα από αναζήτηση που ξεπέρασε το ένα 24ωρο.

Από εκεί που επικρατούσε η πεποίθηση ότι μπορεί να ήταν νεκρός, συνελήφθη ύστερα από αναγνώριση από κάτοικο της περιοχής, στο βραχώδες σημείο όπου βρέθηκε το άδειο λευκό αυτοκίνητο και λίγο πιο κάτω η άτυχη Γαρυφαλιά.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές του λιμενικού και της αστυνομίας. Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Με την άτυχη φίλη του επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό. Ύστερα από την πτώση η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε. Είναι πιθανόν ότι έπεσε στη θάλασσα.

Ο φίλος της σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι. Θέμα ωρών είναι να χυθεί περισσότερο φως στην υπόθεση καθώς εχθές εστάλη η σορός της 26χρονης στην Αθήνα για διενέργεια νεκροψίας.

Σε έγκλημα φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης

Σε έγκλημα φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Σύμφωνα με τον Alpha οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας αλλά και κηλίδες αίματος

Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο. Αυτό σημαίνει πως ότι συνέβη στην κοπέλα έγινε στη στεριά και στη συνέχεια ο δράστης έριξε το πτώμα στη θάλασσα. 
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου