Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Το τελευταίο αντίο στην 7χ ρονη Αναστασία - Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Υπενθυμίζεται ότι η ανιψιά της Ερίκας Πρεζεράκου, τον Σεπτέμβριο (εικόνες-)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Λουλούδια και μικρά δέντρα αφιερωμένα στη μνήμη της, στολισμένα με άσπρα και ροζ μπαλόνια, συνόδευσαν τη μικρή Αναστασία στο τελευταίο της ταξίδι

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 7χρονης Αναστασίας το απόγευμα της Κυριακής στην εκκλησία της Υπαπάντης στην Καλαμάτα, που έχασε τη μάχη με τη ζωή το προηγούμενο Σάββατο.

Το «παρών» στο τελευταίο αντίο έδωσε πλήθος κόσμου, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οικογένειας και έφεραν ή έστειλαν ένα φυτό, για να δημιουργηθεί ο κήπος στη μνήμη της 7χρονης.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς της Αναστασίας, που πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί το θαύμα, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Να σημειωθεί ότι, όταν βγήκε από την εκκλησία το φέρετρο, η οικογένεια είχε ζητήσει να ακουστεί το «Somewhere over the Rainbow».

Υπενθυμίζεται ότι η ανιψιά της Ερίκας Πρεζεράκου, τον Σεπτέμβριο του 2020, διαγνώστηκε με επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, γνωστή και ως dipg και ά φησε την τελευταία της πνοή στην κλινική του Τέξας, όπου βρισκόταν για θεραπείες.


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου