Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Διαδήλωση-Θράκη: Η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα γύρισε την πλάτη στην αυτοαποκαλούμενη «τουρκική» Ένωση Ξάνθης (βίντεο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Εκτιμάται ότι ο αριθμός των μετεχόντων δεν ξεπέρασε τα 300-350 άτομα

Παρά την ιδιαίτερη προβολή στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, την τελευταία εβδομάδα, της προγραμματισμένης για χτες διαδήλωσης υπέρ της αυτοαποκαλούμενης «τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης, τις συνεχείς δηλώσεις Τούρκων κυβερνητικών παραγόντων, ακόμα και ακροδεξιών - φιλοϊσλαμιστικών χώρων, η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη φαίνεται ότι της γύρισε την πλάτη της.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, xanthinews.gr, η πορεία διαμαρτυρίας για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», πραγματοποιήθηκε με πολύ μικρή συμμετοχή. Εκτιμάται ότι ο αριθμός των μετεχόντων δεν ξεπέρασε 

τα 300-350 άτομα

Παρά ταύτα, ακόμα και χτες το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με ανάρτησή του στο twitter, προσπαθούσε να ρίξει λάδι στη φωτιά, προβαίνοντας σε δηλώσεις στήριξης του «αγώνα της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», της παλαιότερης μη κυβερνητικής οργάνωσης της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης».

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ανάρτηση αποτελεί απάντηση σε ευχαριστήριο μήνυμα της «τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όλα τα μέλη μας, συμπατριώτες μας, τους πολιτικούς, τους τοπικούς ιθύνοντες και τα ιδρύματα, που συμμετείχαν και υποστήριξαν τη δράση «Ως εδώ», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Στη διαδήλωση, ανάμεσα στους άλλους, μετείχαν οι ψευτομουφτήδες Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ μαζί με ιμάμηδες που υπάγονται σε αυτούς, καθώς και μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, στη Ροδόπη και στην Ξάνθη.

 


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου