Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Πορτοφολάδες και τσαντάκηδες εν δράσει σε Χίο - Καρδίτσα: ''σήκωσε'' 900 ευρώ με κλεμμένη κάρτα» Συνελήφθησαν οι δράστες

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Δύο γυναίκες κατήγγειλαν τα περιστατικά - Συνελήφθησαν οι δράστες από την ελληνική αστυνομία
Νόμιζε πως... έπιασε την καλή αλλά έπεσε έξω ένας Έλληνας, ο οποίος «ξάφρισε» στη Χίο το πορτοφόλι μιας γυναίκας το οποίο περιείχε 100 ευρώ, προσωπικά της έγγραφα και μια κάρτα ανάληψης, με την οποία έσπευσε να κάνει αναλήψεις και άλλες συναλλαγές ύψους 900 ευρώ!

Μετά την καταγγελία της γυναίκας, ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε το ποσό των 300 ευρώ που είχε στην κατοχή του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή.

Άρπαξε τσάντα από ποδήλατο στην Καρδίτσα

Εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία μιας γυναίκας για να αρπάξει από το ποδήλατό της την τσάντα της που είχε μέσα 35 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά της αντικείμενα, ένας Έλληνας στην Καρδίτσα. Ωστόσο, η ποδηλάτισσα τον είδε να την κλέβει και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον συνέλαβαν πριν απομακρυνθεί. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια και στην συνέχεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Λοκρών για την αρπαγή της τσάντας μιας γυναίκας, το πρωί της Τετάρτης στην Αταλάντη, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο Ελλήνων οι οποίοι εντοπίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στον Ορχομενό Βοιωτίας και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Στο σπίτι του ενός βρέθηκε ένα κινητό το οποίο βρισκόταν μέσα στην τσάντα και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου