Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Πύρινη κόλαση στη Ζήρεια: Εκκενώσεις οικισμών, διακοπή κυκλοφορίας και έρευνα για ένα ασημί αυτοκίνητο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ζήρεια του δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας εκδηλώθηκε πριν λίγο. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Στην περιοχή αντιμετωπίστηκε πυρκαγιά την περασμένη Δευτέρα και ουσιαστικά φαίνεται πως πρόκειται για αναζωπύρωση.

Προς τα Άνω Ζήρεια μετακινούνται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και εναέρια μέσα από την Ανδραβίδα.

Υπάρχει πληροφορία για ένα ασημί όχημα στο οποίο επιβαίνουν δυο ημίγυμνοι άνδρες και για τους οποίους υπάρχουν υποψίες οτι σχετίζονται με την εκδήλωση της φωτιάς.

Πριν λίγο το ΕΚΑΒ πήρε εντολή να μεταβεί στην περιοχή για να παραλάβει ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα.

Η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις Καμάρες. Σύμφωνα με πληροφορίες  υπάρχει ηλικιωμένη γυναίκα που έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι της πάνω από την εκκλησία της Ζήριας και γίνονται προσπάθειες να απομακρυνθεί από το σημείο.

Η αστυνομία προσπαθεί να απομακρύνει τους κατοίκους της Ζήρειας και της Άνω Ζήρειας που αρνούνται να φύγουν από τα σπίτια τους επιχειρώντας να αντιμετωπίσουν τη φωτιά με τα λάστιχα. Σπεύδει ΟΠΚΕ και ομάδα ΔΙΑΣ.

Ακινητοποιημένα είναι αυτή την στιγμή τα οχήματα στην Ν.Ε.Ο Πατρών Αθηνών στο ύψους της φωτιάς. Τα οχήματα κατευθύνονται στην έξοδο 24 από το Δρέπανο. Κλειστά τα διόδια για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Δόθηκε εντολή εκκένωσης και για το Λαμπίρι, πέρα από τις Καμάρες, τη Ζήρεια και την Άνω Ζήρεια. Η αστυνομία έχει απαγορεύσει τη διέλευση προς το Αίγιο. Επιχείρηση απομάκρυνσης και λουομένων από παραθαλάσσιο κατάστημα στο Λαμπίρι. Γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας σε Δρέπανο και Σελιανίτικα. Πανικόβλητοι απομακρύνονται οι κατοικοι και απο τα κοντινά θερετρα.

Πηγή: thebest.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου