Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Έτοιμος να παραδοθεί δηλώνει ο Ρουμάνος καταζητούμενος

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
 «Έρχομαι να αποδείξω την αθωότητά μου», δηλώνει μέσω του δικηγόρου του

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να  παραδοθεί στις Αρχές ο Ρουμάνος για τον οποίο έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 42χρονης συντρόφου του, Μόνικα Γκιουζ που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή του σπιτιού του στην Κυπαρισσία.

Μέσω του δικηγόρου του, Βασίλειου Νουλέζα ο Ρουμάνος εξέφρασε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις Αρχές.

Μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης του Βασίλειου Νουλέζα έκανε την εξής δήλωση: «Δεν κρύβομαι. Έφυγα στην Ρουμανία λόγω της σοβαρής ασθενείας της μητέρας μου. Θα παραδοθώ την Παρασκευή αυτήν στις Ολλανδικές Αρχές ώστε να εκδοθώ άμεσα στην Ελλάδα. Να απολογηθώ για την κατηγορία που άδικα μου αποδίδεται. Να απαντήσω για όλα στην Δικαιοσύνη. Να αποδείξω την αθωότητά μου. Ότι δεν είμαι ο δράστης του φριχτού εγκλήματος αυτού. Δεν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να σκοτώσω.

Για την εξαφάνιση και θάνατο της πρώην συντρόφου μου έμαθα από την δημοσιογράφο κ. Αγγελική Νικολούλη. Δεν μπορώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω. Λυπήθηκα πολύ είμαι συγκλονισμένος για το συμβάν».

Νέα μαρτυρία-σοκ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Μόνικα, η οποία έχει εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο, πριν από 11 μήνες είχε πάει σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας για να την περιθάλψουν οι γιατροί.

Εκμυστηρεύτηκε σε ασθενείς που βρίσκονταν εκεί ότι ο τότε σύντροφός της και βασικός ύποπτος την κακοποιούσε. Όταν εκείνος εμφανίστηκε στο νοσοκομείο προκλήθηκε ένταση. Η νέα μαρτυρία που έφερε στη δημοσιότητα του best.tv σοκάρει.

Όπως ισχυρίζεται μάρτυρας «μόλις η γυναίκα τον αντίκρισε, αντέδρασε έντονα. Μας εξηγούσε ότι τη δέρνει, ότι την χτυπάει, ότι την κακομεταχειρίζεται. Μάλιστα από ό,τι έλεγε σε κάτι κυρίες δίπλα στο νοσοκομείο, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε φύγει ήδη και πέντε – έξι ημέρες από το σπίτι».

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου