Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης και διαβατήριο χωρίς φυσική παρουσία βελτιώσεις στην επαφή των πολιτών με το κράτος.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η κίνηση του Πιερρακάκη δεν είναι άσχετη με την υφέρπουσα φημολογία για πρόωρες εκλογές τον προσεχή Μάιο

Το προσεχές διάστημα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής θα πραγματοποιήσει επαφές με όλους τους υπουργούς προκειμένου να προσδιορίσει συγκεκριμένα έργα ψηφιοποίησης που θα διευκολύνουν τη ζωή των πολιτών.

Σκοπεύει να αναδείξει περίπου 20 με 25 δημόσια έγγραφα ή πιστοποιητικά τα οποία θα μπορούν να εκδίδονται ηλεκτρονικά χωρίς φυσική παρουσία του ενδιαφερομένου στην αρμόδια υπηρεσία.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά η ανανέωση διπλώματος οδήγησης, η επανέκδοση ταυτότητας ή διαβατηρίου. Ο κ. Πιερρακάκης προγραμματίζει ώστε στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2022 να απαλλάξει τους πολίτες από δεκάδες τέτοιου τύπου γραφειοκρατικές επισκέψεις σε δημόσια κτίρια.

Κατά μία εκδοχή ο προγραμματισμός δεν είναι άσχετος με την υφέρπουσα φημολογία για πρόωρες εκλογές τον προσεχή Μάιο, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη». Ο ίδιος, όπως λέει σε συνεργάτες του, δεν έχει λάβει κάποιο συγκεκριμένο σήμα, αλλά θεωρεί πως είναι σκόπιμο η κυβέρνηση να αποδώσει και να καταγράψει συγκεκριμένα αποτελέσματα και βελτιώσεις στην επαφή των πολιτών με το κράτος.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου