Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά στο Νησί Έδεσσας στην Πέλλα Δύσκολη αναμένεται η νύχτα στο χωριό Νησί

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δύσκολη αναμένεται η νύχτα στο χωριό Νησί Έδεσσας, στο νομό Πέλλας, καθώς η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη αγροτική περιοχή έχει πάρει μεγάλες έως και ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Για την κατάσβεσή της φωτιάς στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Νησί και Βρυτά, έσπευσαν 55 Πυροσβέστες με 11 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρα τμήματα, ενώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Πυροσβεστών, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

https://www.police-voice.com/
Πηγή φωτό: Facebook

Στο σημείο, στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής. Ο δήμαρχος έκανε λόγο για απερισκεψία κάποιων ως βασική αιτία της πυρκαγιάς:

Από την πλευρά του, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης αναφέρει σε μήνυμά πως «η φωτιά στο Νησί είναι σε πολύ δύσκολη περιοχή. Η Πυροσβεστική υπηρεσία, αλλά και πολλοί κάτοικοι δίνουν μάχη για να την σβήσουν. Δύσβατο το μέρος και δεν μπορούν να πλησιάσουν σε πολλά σημεία. Η Πυροσβεστική υπηρεσία θα είναι όλο το βράδι εκεί. Συνάντησα εκεί τον Διοικητή Γιώτη Ζώη και τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου. Είμαστε σε επιφυλακή για οτιδήποτε».

*πηγή φωτό: pellanews.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου