Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Έτσι άνοιξαν ληστές χρηματοκιβώτιο εταιρίας - Έκλεψαν συνολικά 200.000 ευρώ! Οι τρείς διαρρήκτες..... ΒΙΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οπτικό υλικό με διαρρήκτες που κλέβουν χρηματοκιβώτιο από εταιρεία στην βιομηχανική ζώνη της Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε το L&O

Διαρρήκτες εν δράσει. Οπτικό υλικό με διαρρήκτες που κλέβουν χρηματοκιβώτιο από εταιρεία στην βιομηχανική ζώνη της Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε το L&O.

Οι τρείς διαρρήκτες με βαριοπούλα και διαρρηκτικά εργαλεία αποκολλούν το πακτωμένο  χρηματοκιβώτιο με χιλιάδες ευρώ. Το σέρνουν στο πάτωμα και στη συνέχεια το φορτώνουν σε κλεμμένο αυτοκίνητο που οδηγεί συνεργός τους και χάνονται στα στενά της περιοχής.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μετά από πολύμηνη έρευνα ταυτοποίησε έναν 23χρονο, καθώς είχε  βρεθεί γενετικό του υλικό σε μια από τις διαρρήξεις της συμμορίας. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ο νεαρός κλέφτης ήταν ήδη στη φυλακή για παρόμοια αδικήματα και μάλιστα είχε συλληφθεί από το Τμήμα Διαρρηκτών που ερευνούσε την δράση της σπείρας.

Οι νεαροί διαρρήκτες ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι καθώς σε κλοπή σε εταιρεία στη Πολίχνη ενώ χτύπησε ο συναγερμός και πήγε ο σεκιούριτι, παρέμειναν στην επιχείρηση πήραν το χρηματοκιβώτιο με 80.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Οι τέσσερις διαρρήκτες έμπαιναν σε εταιρείες και σπίτια αφαιρώντας συνολικά 200.000 ευρώ. Το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζητά τους συνεργούς του 23χρονου κλέφτη.



Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου