Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

«Μαϊμού» τραπεζικοί υπάλληλοι άρπαξαν 9.000 ευρώ από ηλικιωμένη στα Ιωάννινα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οι απατεώνες για να την πείσουν να παραδώσει τα χρήματα της έταξαν  14.000 ευρώ

Ένα ζευγάρι Ελλήνων από την Πρέβεζα κρυβόταν πίσω από την εξαπάτηση μιας ανυποψίαστης ηλικιωμένης σε περιοχή των Ιωαννίνων, που είχε γίνει στις 14 Ιουλίου, με το πρόσχημα ότι ο γιος της θα μπορούσε να λάβει από τράπεζα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες είχαν πλησιάσει την γριούλα λέγοντάς της ότι είναι τραπεζικοί υπάλληλοι κι ότι ο γιος της δικαιούται ποσό ύψους 14.000 ευρώ, το οποίο όμως θα παραλάμβανε μόνο υπό τον όρο ότι η ίδια θα κατέθετε το απαραίτητο... παράβολο! Η πρόταση φάνηκε δελεαστική στην γριούλα, η οποία πείστηκε να τους παραδώσει 9.000 ευρώ, φυσικά χωρίς να παραλάβει τα χρήματα που έλπιζε!

Μετά από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων και Πρέβεζας, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Ωστόσο, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.

Ο αγοραστής άρπαξε 2.200 ευρώ από την πωλήτρια

Μετάνιωσε που ανήρτησε αγγελία για την πώληση ενός προϊόντος στο διαδίκτυο μια 56χρονη από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, καθώς ο άγνωστος που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και ζήτησε τα τραπεζικά της στοιχεία για να καταθέσει το ποσό της αγοράς, όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά αντίθετα μετέφερε από τον τραπεζικό της λογαριασμό σε άλλον το ποσό των 2.200 ευρώ! Η γυναίκα κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια Αγρινίου που ερευνά για να ταυτοποιήσει τον επιτήδειο.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου