Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό στο Λασίθι – Μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Από το τροχαίο τραυματίστηκε ένας άνδρας
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Λασίθι και συγκεκριμένα στη θέση Παράμπελλα όταν ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με συνέπεια να πέσει σε γκρεμό.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ένας άνδρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου καθώς και μία γυναίκα η οποία φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά με συνέπειανα μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Για την ανάσυρση της γυναίκας επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με εννέα οχήματα.
α

Τραγωδία στα Χανιά: 46χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα

Τον άνδρα αναζητούσαν συγγενείς και φίλοι που είχαν χάσει τα ίχνη του από το μεσημέρι της Κυριακής
Μία ακόμα τραγωδία γράφηκε στην Κρήτη με θύμα έναν άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής όταν ένας 46χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε χαράδρα βάθους περίπου 25 μέτρων στην περιοχή Μαλάξας των Χανιών.

Στο σημείο κλήθηκε δύναμη της πυροσβεστικής που ανέσυρε τη σορό του ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Στην περιοχή βρέθηκαν και άνδρες της αστυνομίας που προσπαθούν να αποσαφηνίσουν τα αίτια του δυστυχήματος. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν κάποιο τραγικό δυστύχημα, κάποιο τροχαίο ή αυτοκτονία. Nα σημειωθεί πως τον 46χρονο αναζητούσαν συγγενείς και φίλοι που είχαν χάσει τα ίχνη του από το μεσημέρι της Κυριακής.

Πηγή: cretapost.gr
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου