Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ Τραυματίες αστυνομικοί στα Μέγαρα – Δέχθηκαν σκάγια από καραμπίνα Ρομά επιτέθηκαν με καραμπίνες σε αστυνομικούς

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα πόδια

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν πριν λίγο στην Μεγάρων από πυροβολισμούς Ρομά, που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή και διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών την Παρασκευή στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ελαφρά τραυματίες δύο αστυνομικοί με σκάγια από καραμπίνα στην περιοχή των Μεγάρων όπου γίνονται επεισόδια με αφορμή το θάνατο του 20χρονου στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυροβολισμούς από καραμπίνα και τραυματίστηκαν στα πόδια, ευτυχώς ελαφρά.

Τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα από το απόγευμα καθώς στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονυ προχθές στο Πέραμα, μετά από καταδίωξη.

Ο 20χρονος χτυπήθηκε από αστυνομικούς οι οποίοι έριξαν 38 σφαίρες, ενώ τραυματίστηκε ένας ανήλικος και καταζητείται ένας ακόμη.

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ τραυματίστηκαν στην περιοχή της Παχής στα Μέγαρα από πυρά καραμπίνας. Οι πυροβολισμοί προήλθαν από Ρομά. Οι τραυματισμοί είναι στα πόδια.

Από προχθές οι αστυνομικοί βρίσκονται σε διαρκή συναγερμό καθώς φοβούνται ότι θα υπάρξουν αντίποινα για το θάνατο του 20χρονου. Τα επεισόδια στην περιοχή των Μεγάρων είναι συνεχή με Ρομά να επιτίθενται σε διμοιρίες των ΜΑΤ που είναι στην περιοχή.

Οι συγκεντρωμένοι έκαψαν λάστιχα και για τον λόγο αυτό διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Κόρινθο

Μία ομάδα 60-70 Ρομά συγκεντρώθηκαν στην περιοχή των Μεγάρων σε ένδειξη διαματυρίας για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα από την οποία σκοτώθηκε ένας 20χρονος.


Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και το ειδικό όχημα για τη ρίψη νέρου, ενω οι Ρομά πετούσαν πέτρες στους αστυνομικούς.  Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά από σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας, με την οποία δέχθηκαν επίθεση.


Οι συγκεντρωμένοι έκαψαν λάστιχα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Κόρινθο, στο ύψος της εισόδου των Μεγάρων.


Νωρίτερα, Ρομά πετούσαν πέτρες και έκαιγαν λάστιχα στο 95ο χιλιόμετρο στο ύψος του Ζευγολατιού. Πηγή ➤  https://www.in.gr   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου