Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021

Οι κάτοικοι των Εξαρχείων ευχαριστούν την αστυνομία! (βίντεο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Εξαρθρώθηκε σπείρα που «ξήλωνε» μπαταρίες αυτοκινήτων από την περιοχή

Η εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα που δρούσε στην περιοχή των Εξαρχείων και άρπαζε μπαταρίες από σταθμευμένα αυτοκίνητα, σκόρπισε ικανοποίηση στους κατοίκους της περιοχής και έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στους μάχιμους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων.

Το L&O είχε δημοσιεύσει βίντεο από την δράση της σπείρας που εμπλέκεται σε 48 περιπτώσεις αρπαγής μπαταριών.

Όμως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων κατάφεραν με μεθοδική έρευνα και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού και πληροφοριών να περάσουν χειροπέδες σε δύο μέλη της συμμορίας.

Η επιστολή των κατοίκων

«Είμαστε κάτοικοι και εργαζόμενοι της πολύπαθης περιοχής Εξαρχείων. Επειδή παρακολουθούμε κάθε συμβάν στη γειτονιά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε και κάποιους λίγους ανθρώπους που πασχίζουν για μας τους κατοίκους του κέντρου. Παρακολουθώντας στενά από χρόνια τη δραστηριότητα του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ και γνωρίζοντας τα μεγάλα προβλήματα που έχει σε έλλειψη προσωπικού, θέλουμε δημόσια διά μέσου εσάς, να ευχαριστήσουμε τους αστυνομικούς της ασφάλειας που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στα προβλήματα και τις ανησυχίες μας, ανακαλύπτοντας και συλλαμβάνοντας στα τέλη Ιουλίου τα μέλη της συμμορίας που εδώ και μήνες, έχουν κλέψει τις μπαταρίες από τα αυτοκίνητα εκατοντάδων συμπολιτών μας, κατοίκων Εξαρχείων και όχι μόνο. Η είδηση διαδόθηκε αμέσως στη γειτονιά μας και μας ανακούφισε, γιατί επιτέλους μας έφυγε η έγνοια του να σκεφτόμαστε ότι κάθε πρωί αντί για τη δουλειά μας, θα ψάχνουμε μπαταρία. Από εκείνη την ημέρα δεν ξανακούστηκε τέτοιο κρούσμα στη γειτονιά μας. Κάνει καλή δουλειά το Τμήμα της περιοχής μας προς όφελος κατοίκων και μαγαζιών και παρακαλούμε τους ιθύνοντες να το ενισχύσουν γιατί ποτέ δεν το θυμόμαστε με τόσο λίγο προσωπικό. Αυτούς τους λίγους εναπομείναντες στο Τμήμα των Εξαρχείων πρέπει όλοι να τους ενθαρρύνουμε γιατί το αξίζουν. Εμείς οι πολίτες το αναγνωρίζουμε, ελπίζουμε να το αναγνωρίζει και η ηγεσία τους.»


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου