Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από την Κυριακή και στην Αττική

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για την Κυριακή με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Κυριακή (10-10-2021) και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά:

Αύριο Κυριακή (10-10-2021) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και βαθμιαία την Ήπειρο, τη δυτική Στερέα και τη δυτική Πελοπόννησο.

Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (11-10-2021) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εξακολουθήσουν στις προαναφερθείσες περιοχές, θα επεκταθούν στην κεντρική Στερεά και τη δυτική Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά και τα κεντρικά και μέχρι το απόγευμα και στη Μακεδονία.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Άστατος ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή

Άστατος καιρός θα επικρατήσει σήμερα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις της ημέρας εκτιμάται ότι θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, στη Δυτική Στερεά, στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, στην Ανατολική Θεσσαλία και στην Εύβοια.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή, με τοπικά ισχυρές καταιγίδες, που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις καταιγίδες της Κυριακής, συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.

 eleftherostypos.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου