Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

«Δεν σκότωσα εγώ τον πατέρα μου! Η μάνα μου με ανάγκασε να πω ψέματα» – Ανατροπή στη δολοφονία του ταξιτζή

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

«Καμία σεξουαλική κακοποίηση! Ή μητέρα μου με ανάγκασε να πω ψέματα για να τη γλιτώσει - Την είδα να τον μαχαιρώνει με μένος στο κρεβάτι»

Σοκ είχε προκαλέσει στην κοινωνία η υπόθεση δολοφονίας ενός 49χρονου ταξιτζή στον Εύοσμο με 15 μαχαιριές από την εν διαστάσει σύζυγό του, και την κόρη του οι οποίες επικαλέστηκαν σε ξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών. 

Ωστόσο, ένα χρόνο μετά, το ειδεχθές έγκλημα, η 19χρονη σήμερα προφυλακισμένη κόρη του δολοφονημένου ταξιτζή ανασκευάζει και υποστηρίζει ότι η σεξουαλική κακοποίηση που επικαλέστηκε ήταν ψέματα τα οποία η μητέρα της την ανάγκασε να ισχυριστεί.

5095245
Στον ανακριτή η κόρη του οδηγού ταξί

Η 19χρονη σήμερα υποστηρίζει ότι δεν σκότωσε εκείνη τον πατέρα της αλλά, η ίδια η μητέρα της. Όπως αναφέρει η νεαρή κοπέλα, τίποτα απ’όσα ακούστηκαν για σεξουαλική κακοποίηση δεν είναι αλήθεια και ότι αναγκάστηκε να τα υποστηρίξει όλα αυτά καθοδηγούμενη από την μητέρα της, την οποία είδε με τα μάτια της να μαχαιρώνει με μένος τον πατέρα της στο κρεβάτι.

Στο συμπληρωματικό της απολογητικό υπόμνημα, η 19χρονη αναφέρει ότι η μητέρα της την πίεσε να πει ψέματα και να ομολογήσει στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον πατέρα της επειδή ήταν μικρή σε ηλικία και ότι το κίνητρό της θα ήταν πιστευτό από τις αρχές.

5095248
Η μητέρα της 19χρονης

«Χαράματα γύρω στις 05:00 το πρωί ξύπνησα από τις φωνές και τις βρισιές που άκουσα στην κρεβατοκάμαρα. Έντρομη πήγα στο δωμάτιο και είδα την μητέρα μου πάνω από τον πατέρα μου να τον μαχαιρώνει συνεχώς και να τον βρίζει. ”Άντε στον (…) τώρα (…) και στην επόμενη ζωή σου εγώ θα σε ξανασκοτώσω”. Παραξενεύτηκα που ο πατέρας μου δεν μπορούσε να αντιδράσει καθόλου, αλλά μάλλον ήταν ήδη νεκρός. Ίσως εκείνο το βράδυ να του έδωσε υπνωτικά χάπια. Θυμάμαι ότι του έδινε κάτι πράσινα χάπια. Έμεινα σοκαρισμένη και έντρομη μη μπορώντας να κουνηθώ ή να μιλήσω. Το μόνο που κατάφερα να ψελίσσω ήταν η φράση ”μαμά τι έκανες; Να φωνάζουμε την αστυνομία”. Μου είπε θα την φωνάξουμε αργότερα, βοήθησε με να τακτοποιήσουμε. Τα χέρια της, τα πόδια της αλλά και τα ρούχα της ήταν γεμάτα αίματα. Μου είπε ”φέρε μου έναν κουβά” να πλύνω τα πόδια μου για να μην αφήσω πατημασιές στο πάτωμα. Της πήγα τον κουβά και πήγα στο δωμάτιό μου σοκαρισμένη. Μετά από λίγο ήρθε μέσα και μου είπε: ”Θα το πάρεις επάνω σου γιατί είσαι μικρή και νέα. Θα πούμε ότι ο πατέρας σου σε βίασε και σε κακοποιούσε και ότι μην αντέχοντας άλλο τον σκότωσες. Οι δικαστές θα σε λυπηθούν και θα σε πιστέψουν γιατί είσαι μικρή και αθώα και σου ορκίζομαι ότι δεν θα κάτσεις ούτε μια ώρα στη φυλακή. Ενώ αν πεις τι έγινε εγώ θα πεθάνω στη φυλακή» αναφέρει η 19χρονη στο απολογητικό της υπόμνημα και πρόσθεσε:

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να αποκαταστήσω τη μνήμη του πατέρα μου. Ποτέ δεν με βίασε ούτε έκανε ασελγή πράξη εναντίον μου ή χειρονομία, ούτε με κακοποίησε. Όλα αυτά ήταν αποκυήματα και τεχνάσματα της μητέρας μου η οποία μου επέβαλλε να τα πω» καταλήγει.

Σημειώνεται ότι η δίκη για την υπόθεση θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες. 


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου