Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Λαμία: 38 μήνες φυλακή για τον Ρομά που επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες και τον αστυνομικό!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το περιστατικό έγινε στην Ανθήλη όταν σε κατάσταση μέθης ο συγκεκριμένος Ρομά επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες και επιτέθηκε σε αστυνομικό που τον συνέλαβε.

Ούτε στο εφετείο μειώθηκε η ποινή των 38 μηνών φυλάκισης για τον Ρομά που τον περασμένο Αύγουστο στην Ανθήλη σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες και άρπαξε από τον λαιμό έναν αστυνομικό.

Κατά συρροή παραβατικός

Η ποινή παρέμεινε η ίδια και σε δεύτερο βαθμό χωρίς να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, κυρίως λόγω της επαναλαμβανόμενης παραβατικής συμπεριφοράς του κατηγορουμένου, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη στις γυναίκες και τον αστυνομικό που τους είχε επιτεθεί μεθυσμένος τον περασμένο Αύγουστο στην Ανθήλη.

Στο δικαστήριο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της κοινότητας Ανθήλης, καθώς και άλλοι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι τόνισαν στο LamiaReport ότι η κατάσταση με τους ρομά στην Ανθήλη έχει ξεφύγει, με την παραβατικότητα να “χτυπάει” κόκκινο.

«Δεν έχουμε κάτι με τους ρομά που δεν ειναι παραβατικοί. Όμως υπάρχουν και εκείνοι που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα συνεχώς.Οι επικίνδυνοι πρέπει να απομακρυνθούν…», λένε οι κάτοικοι της Ανθήλης.

Επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες και αστυνομικό

Όλα έγιναν τον περασμένο Αύγουστο στην πλατεία της Ανθήλης όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ένας 38χρονος ρομά, ο οποίος ήταν “λιώμα”, χτύπησε μια γυναίκα από ένα κατάστημα εστίασης.

Κάποιοι από τους θαμώνες τον απομάκρυναν και δεν έδωσαν συνέχεια αφού όπως είπαν ήταν πολύ μεθυσμένος. Ο 38χρονος έφυγε από την πλατεία και περνώντας από έναν δρόμο του χωριού είχε ένα φραστικό επεισόδιο με δυο ηλικιωμένες γυναίκες που καθόντουσαν έξω στην αυλή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο LamiaReport ο 38χρονος απείλησε ότι θα σκοτώσει με καλάσνικοφ το γιο της μιας γυναίκας, που ειναι αστυνομικός, και στη συνέχεια τη χαστούκισε.

Γείτονες που είχαν ακούσει τη φασαρία και βγήκαν έξω κάλεσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο. Αρχικά ο 38χρονος αρνιόνταν να μπει στο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και όταν τελικά μπήκε μέσα σε αυτό επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς πιάνοντας τον από το λαιμό.

Τελικά οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του περάσαν χειροπέδες για να τον μεταφέρουν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου